Ontwaken van het BewustZijn – Soulpath2life

Nimi-centre of light
21-10-2023
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€299,00
Uncategorized
workshop


Ontwaken van het Bewustzijn: Verdiep je Verbinding met de Ziel

Je bent hier in dit leven gekomen om je bewustzijn te laten ontwaken, te verruimen en te
verkennen. Het is een reis van zelfontdekking en spirituele groei. Wanneer je bewust leeft vanuit je zielsbewustzijn, kom je volledig tot bloei. Je leert op speelse wijze je unieke zelf te zijn en alle weerstand los te laten.

Als menselijk wezen leer je om te leven vanuit je innerlijke weten, in plaats van je te laten leiden door je emoties. Door bewust aanwezig te zijn, voel je de diepe verbinding met je Ziel, je ware essentiële zelf. Wanneer je je verbindt met je Ziel, het eeuwige wetende zelf, ben je in staat om de wereld te zien zoals die werkelijk is en het leven te leiden dat jij verkiest.

Deze training markeert het begin van het integratieproces van je menselijke persoonlijkheid met je Ziel. Via meditatie, visualisatie en het helen van oude pijn leer je om het potentieel van je ziel te lezen en de beperkingen van het menselijke los te laten. Wat overblijft is een pure verbinding met je Ziel, een bewustzijnsstaat waarin je je unieke en authentieke zelf kunt zijn.

Ieder van ons draagt het vermogen in zich om te helen, te lezen, helder te zien, te weten, te horen en te voelen. Deze kwaliteiten zijn intrinsiek verbonden met onze Ziel, die alles weet en begrijpt. In deze training zul je leren om deze verborgen schatten van je Ziel te ontsluiten en ze te laten stralen in je dagelijks leven.

Laat je Ziel ontwaken en verrijk je leven met diepe verbinding, wijsheid en liefde.
Schrijf je vandaag nog in voor de training en ontdek de magie van het leven vanuit je zielsbewustzijn.

Duur: weekend
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS Bussum
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Info: via info@nimis.nl of bel: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: