Tantra Introductiecursus – The Art of Being

Kundalini Experience | Anneminke Bakker
12-01-2024
20:00
Delft
Zuid-Holland
€99-€111
meditatie
workshop


Tantra Introductiecursus - The Art of Being | 20.00-22.00u | Delft

De cursus van 3 avonden start op vrijdag 12 januari 2024. Andere data zijn 26 januari en 9 februari.
Vroegboekkorting tot 01-12-2023: €99, daarna €111.

✦ Voel je dat er meer is in het leven? Wil je iets anders maar weet je niet precies wat of hoe? Wil je het leven creëren waar je blij van wordt? Wij begeleiden je graag op je weg naar rust, liefde en geluk met deze tantra introductiecursus.

✦ Tantra betekent in het Sanskriet uitbreiding, bevrijding. Tantra is gericht op geestelijke verruiming en bevrijding door middel van meditatie en oefeningen om oude patronen en overtuigingen te doorbreken. De nadruk ligt op het versterken van de Innerlijke Zelf of God-Zelf, om zo het pad van vrijheid en liefde te bewandelen.

✦ Voel je je aangetrokken tot tantra, ben je benieuwd wat het is en wat het pad van tantra jou kan brengen? Dan is deze introductiecursus zeker iets voor jou! In een veilige, luchtige en liefdevolle setting delen we graag onze kennis en kunde met jou.

✦ Voor wie?
De Tantra Introductiecursus is voor iedereen geschikt die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je hoeft geen eerdere ervaringen gehad te hebben.

✦ Over de facilitator
Anneminke is Bewustzijnscoach, Kundalini Facilitator en Master Christusenergie Healer. Met zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde begeleidt ze je veilig naar je innerlijke wereld zodat je kunt ervaren wie je werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.
Evenement / Agenda delen: