ECSTATIC BLISS – MOVE YOUR DREAMS Workshop Harald de Bondt en speciale Ecstatic Dreams DJ set Nykkyo Energy DJ

Ecstatic Dance Breda
19-11-2023
13:30
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€34,95
vroegboek korting
muziek, zang en dans
workshop


Had je een zoete droom vannacht? Waarin je een fijne conversatie had met een reuzen zeeschildpad?
Deze Ecstatic Bliss – Move Your Dreams biedt je de gelegenheid om via dans en beweging jouw dromen te onderzoeken en vervolgens in de dansreis gestalte te geven.
Een langere middag met een mooie workshop en aansluitend Ecstatic Dreams Dance.

In het eerste deel van de middag verkennen we met Harald onze dromen door embodiment en trachten zo een diepere verbinding te maken met onze intuïtie, emotionele wijsheid en innerlijke helende kracht. Het nodigt ons uit om onze dromen te omarmen als levende ervaringen die ons kunnen begeleiden op ons pad.

Daarna dansen we op – Ecstatic Dreams – van Nykkyo. Een speciale dj-set met flowmuziek, om de golf van het leven te dromen. Een volledige (Ecstatic) dansreis maar dan met meer zachte, sjamanistische of moderne dromerige muziek voor meeslepend dagdromen. “Een gezonde dosis loslatende muziektherapie” zoals Nykkyo zelf zegt. Er is ruimte om de dans even los te laten (neem een matje of kussentje mee), je dromen en verbeelding aan papier toe te vertrouwen (neem een notitieboekje mee) of iets te tekenen.

“We zijn allen Ecstatic dreamers, die de golf van levenservaringen dromen. Deze flow van twee uur is bedoeld om de dromer in ons wakker te maken.”

★ Harald De Bondt ★ werkt sinds 2013 met dromen, beginnende met de spannende wereld van lucide dromen. Toen hij begon te dromen van zijn dansen en zijn dromen danste, ervoer hij een diepgaande uitwisseling tussen zijn bewustzijn en onderbewustzijn.

Dit bracht hem ertoe de synergie tussen droomwerk en dans- en bewegingstherapie dieper te onderzoeken. Hieruit vloeide embodied dreamwork: een krachtige methode en attitude die hij deelt via workshops en individuele sessies. Harald is bewegingstherapeut en – coach. Het is zijn missie om mensen te helpen (her)verbinden met hun innerlijke wildernis en verwondering. www.embodieddreamworkers.com

★ Nykkyo Energy DJ ★ laat vandaag een bijzondere zijde van zijn dj vakmanschap zien. Meer flow, minder de energie uitbarstingen die anders zijn sets zo kenmerken. Nykkyo staat bekend om zijn ultieme diepgelaagde emotionele muziek , die menig danser tot nieuwe onbekende delen van zichzelf brengt. Blokkades oplost die de danser meer naar het authentieke zelf brengt.

Hij is bekend bij vele festivals en conscious dansfeesten zoals Healing Garden, Mandala, Mysteryland, Hieros Gamos, OpenUP, DEEP en nog veel meer, en graag gezien bij vele ceremonies en workshops, als helende artiest. Hij is resident Ecstatic Dance DJ bij ons, bij Ecstatic Dance Utrecht, Ecstatic Dance Valencia en DMT Dance Barcelona. https://divine.tools/nl/

Meer info en tickets via onze website: http://www.ecstaticdancebreda.nl
Evenement / Agenda delen: