Chakra Sound Meditation en Healing Frequency

Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura
16-09-2023
09:15
Driebergen-Rijsenburg
Utrecht
€12,50
healing
meditatie


In deze groepssessie wakkeren we de kundalini energie aan door de 7 hoofdchakra´s te activeren. Dit doen we door middel van ons stemgeluid en het beluisteren van helende chakra stemvorken. Je mag zittend of liggend deze sessie ervaren.

In het eerste gedeelte reciteren of zingen we de Beej mantra´s om je af te stemmen op jouw eigen chakra´s. Mocht je op die plekken ergens last hebben van bepaalde stagnaties of blokkades dan is dit een tool om jezelf op te schonen, doordat het verwerkingsproces sneller op gang kan worden gebracht. Hiermee vergroot je jouw eigen bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

In het tweede gedeelte mag je je volledig ontspannen en krijg je verschillende chakra stemvorken te horen met ieder zijn eigen trillingsfrequentie. Deze stemvorken zijn helend, doordat ze corresponderen met onze chakra´s. Dit is een methode om jouw chakra´s in balans te laten brengen, zodat de prana (chi, ki, levensenergie) beter op gang kan worden gezet.

————————————————————————————————————

Praktische informatie en voorwaarden:

– Bijdrage € 12,50 per persoon incl. btw. (openingsactie in week 37). Vol = vol.

– Grijp jouw kans en meld je aan om jouw plek te reserveren via info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en aantal personen. Betaal voorafgaand de sessie per cash of Tikkie en vermeld in de mail hoe je de betaling wil voldoen.

– Een reservering is pas definitief wanneer de praktische informatie is verstuurd.

– Uiterlijk 12 uur voor aanvang van de groepssessie is aanmelding nog mogelijk daarna niet meer.

– Neem jouw (yoga)matje, slaapzak, matrasje, kussentje en/of dekentje mee om zo comfortabel mogelijk te liggen.

– Annulering is mogelijk voorafgaand aan de groepssessie. Gelieve dit wel z.s.m. te laten weten, zodat andere deelnemers op de wachtlijst jouw plekje kunnen bemachtigen. Kom je niet opdagen (no-show) zonder bericht? Dan kun je je in het vervolg niet meer aanmelden voor een andere reservering.

-Mocht de groepssessie op de betreffende datum door een omstandigheid niet doorgaan, dan krijg je uiterlijk op de dag zelf telefonisch of via de mail bericht.

– Gelieve 15 minuten voor aanvang op de dag zelf present te zijn voor aanmelding. We beginnen stipt op tijd!


Zaterdag 16 september 2023

Aanvang (aanmelden voor presentie): 09.00 uur

Begintijd: 09.15 uur

Eindtijd: 10.30 uur

Locatie (gratis parkeren in de straat en omgeving)

´t Oostrom 3

3972 CZ Driebergen-RijsenburgHeb je vragen? Mail dan naar info@ommayura.nl
Evenement / Agenda delen: