Infolezing Bruno Groening

Bruno Groening Vriendenkring
18-10-2023
19:30
Wijkcentrum De Groene Hoven
Gelderland
€ geen


Lezing “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel”
Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kunt u horen bij de lezing over Bruno Gröning: “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel”. Deze vindt plaats op woensdag 18 oktober 2023 om 19.30 uur in Wijkcentrum de Groene Hoven, Koninginnelaan 280, 7315 EE Apeldoorn
Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij in 1959 overleed, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. In tegendeel: door toepassing van zijn leer gebeuren nog steeds genezingen, die vanuit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn – en niet alleen sporadisch, maar talrijk en wereldwijd. Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring worden deze genezingen door artsen van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep gecontroleerd en gedocumenteerd. Er worden geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen gegeven.

Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mens met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.
Tijdens de lezing kunt u zelf deze genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.
In Apeldoorn in Wijkcentrum de Groene Hoven vindt er iedere drie weken op donderdagavond een bijeenkomst van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Na deelname aan de lezing kunt u hieraan deelnemen. Deze bijeenkomsten zijn, net als de lezing, op basis van een vrijwillige gift.

U kunt een plaats voor de lezing reserveren via tel. 06-24354254 of netherlands@bruno-groening.org Informatie: www.bruno-groening.org

Evenement / Agenda delen: