One Day Kundalini Retreat – The 5 Elements

Kundalini Experience | Anneminke Bakker
21-10-2023
10:00
Delft
Zuid-Holland
€95
healing
retreat


One Day Kundalini Retreat - The 5 Elements - Kundalini Activation

✧ Verbind met aarde, water, vuur, lucht en ether
✧ Breng balans in je lichaam, geest en spirit
✧ Vind je innerlijke flow

Tijdens deze retraite van een dag gaan we op reis door de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Ons lichaam bestaat uit deze elementen en ze zijn verbonden met ons chakrasysteem. Op de ontdekkingstocht van de elementen verbinden we ons meer met de aarde, ons lichaam en het universum en kunnen we de eenheid van het bestaan ervaren.

✦ Wat is Kundalini en wat zijn de voordelen?
Kundalini-energie wordt ook wel levensenergie, chi of ki genoemd. Door je levensenergie te laten stromen verbind je meer met Jezelf, Universele Energie en Moeder Aarde. Door het activeren en oprijzen van Kundalini-energie worden psychologische en fysiologische blokkades opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, versterk je je zelfhelend vermogen, verruimt het je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen. Tevens kan het activeren van de Kundalini je diepe rust en ontspanning geven of juist een energieke boost!

✦ Hoe ziet de dagretraite er uit?
We beginnen de dag met goed gronden door meditatie, beweging en dans. Daardoor kan je meer zakken in je lichaam en openen voor de energie. In de ochtend zal de activatie gericht zijn op de elementen aarde en water. In de middag komen de elementen vuur, lucht en ether aan bod.

✦ De activatie
Tijdens de activatie ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en je lichaam en de energie het werk te laten doen. Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Een belangrijk onderdeel daarbij is muziek. Door muziek kan je makkelijker in de ontvangmodus komen. Voor elke sessie wordt een speciale playlist gemaakt, compleet afgestemd op de energie van de groep.

✦ Lunch
De dagretraite is inclusief een lichte vega lunch. Er is onbeperkt thee, water en snacks.
Evenement / Agenda delen: