Kundalini Activation – Play! Edition

Kundalini Experience | Anneminke Bakker
10-09-2023
15:00
Delft
Zuid-Holland
€45
ceremonie
healing


Kundalini Activation - Play! Edition | Zondag 10 September | Yurt Delft

Tijdens deze speciale Kundalini Experience gaan we spelen met wat IS.

✦ Wat is Kundalini en wat zijn de voordelen?
Kundalini-energie wordt ook wel levensenergie, chi of ki genoemd. Door je levensenergie te laten stromen verbind je meer met Jezelf, Universele Energie en Moeder Aarde. Door het activeren en oprijzen van Kundalini-energie worden psychologische en fysiologische blokkades opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, versterk je je zelfhelend vermogen, verruimt het je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen. Tevens kan het activeren van de Kundalini je diepe rust en ontspanning geven of juist een energieke boost!

✦ Hoe ziet een kundalini activatie sessie er uit?
De activatie wordt vooraf gegaan door meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor de energie. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en je lichaam en de energie het werk te laten doen.

✦ Holistische en muzikale touch
Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Een belangrijk onderdeel daarbij is muziek. Door muziek kan je makkelijker in de ontvangmodus komen. Voor elke sessie wordt een speciale playlist gemaakt, compleet afgestemd op de energie van de groep.

✦ Potluck
De kundalini-sessie eindigt om ca. 18.00 uur. Daarna ben je van harte welkom om na te genieten, te kletsen en te eten op deze prachtige plek in een yurt aan de rand van Delft. Breng wat vega(n) eten mee om te delen (potluck).
Evenement / Agenda delen: