Mensendingen & Zielsverlangen, De Groep

Aowa Joy
08-10-2023
11:00
Apeldoorn
Gelderland
€ 90
ascensie
workshop


Het Pad van bewustwording en groei, op weg naar wijsheid en realisatie

Ben jij klaar om een diepgaande reis te ondernemen naar een verhoogd bewustzijn en een grotere versie van wie je nu denkt te zijn en wel met de hulp van Zelfliefde? Op 8 oktober start een BIJZONDERE GROEP die ongeveer zes maanden bij elkaar zal blijven en zich richt op individuen zoals jij, die bewust hebben gekozen voor het uitdagende maar lonende pad dat uiteindelijk leidt tot realisatie, wat ook wel verlichting wordt genoemd (en wat daarna komt).

Mijn naam is Joy, en ik ben niet alleen de gids van deze bijzondere reis, maar ook iemand die dit pad zelf intens heeft bewandeld. Net als jij ben ik diep in het rijk van bewustwording en groei gedoken. Ik ken de diepe dalen en uitzichtloze donkere dagen uit eigen ervaring waarin twijfel en onzekerheid me soms leken te overspoelen. Er waren momenten waarop ik wenste dat ik nooit aan deze reis was begonnen, alleen was het niet ik, de mens, die deze keus maakte, maar mijn ziel. Ik heb ervaren wat de rol van Zelfliefde kan zijn, hoe het mij hielp om door die diepe en donkere dalen te komen. Ook het gebruik maken van diverse kunstvormen bleek van groot belang om mijn eigen mind spelletjes het zwijgen op te leggen en mij tegelijkertijd meer plezier in mijn leven te geven.

En nu is het mijn passie om anderen te begeleiden op dit pad van ontdekking, zelfreflectie en transformatie, met de hulp van zelfliefde en met ondersteuning van diverse kunstvormen. Ook al denk je: dat is niets voor mij, je zult verrast zijn over hoe je met een bij jou passende kunstvorm uit je hoofd gaat en vanuit je hart waarneemt en vervolgens voelt vanuit je buik. Daarmee kalmeer je het overbelaste zenuwstelsel, wat een geweldig effect heeft op je welzijn.

Op mijn website (pagina Mensendingen en Zielsverlangen) vind je uitgebreidere informatie en ook de praktische zaken.
Evenement / Agenda delen: