ONLINE 4 avonden werken aan jouw Spiritualiteit in het dagelijkse leven

Viviane van der Kolk
12-09-2023
19:30
Thuis vanuit je luie stoel
Zuid-Holland
zie event
groepskorting
ascensie
meditatie


In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door gewone huis, tuin en keuken handelingen breng je in je eigen leven (nog) meer bewustzijn en ook in jouw omgeving. Voor jouw omgeving misschien zelfs ongemerkt!

Leven vanuit je spiritualiteit hoeft totaal niet moeilijk te zijn, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn. Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen. Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is een mooi meegenomen. Toch?!

Doordat we in de energie van de Stargate met behulp van onze Gidsen mogen werken, zullen deze avonden een rijkdom brengen die je nu nog niet kunt voorstellen. Je kijk op het leven zal anders zijn en jouw ervaringen dieper en intenser.

Verschillende praktische tips worden in deze cursus gegeven; hoe kan je jouw spiritualiteit integreren in je dagelijkse bezigheden. Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is.

Het is vooral een DOE-cursus. Je werkt op je eigen niveau aan je eigen groei. Door in een groep te werken is de energie - helemaal met hulp van alle gidsen - extra verhoogd en kan er van elkaar geleerd worden. Er wordt alleen gedeeld wat jezelf kwijt wilt. De ervaring heeft geleerd dat in een vrij korte tijd, veel bereikt kan worden.

Een paar reviews van deelnemers aan deze cursus:

 Deze cursus bracht me praktische tips om me bewuster te worden van mijn gedachten en ook tips om zaken af te toetsen (schommel). Bovendien omvat het heerlijke visualisaties en meditaties die me dichter bij mijn eigen Bron brengen verbonden met de Bron.

 Deze cursus heeft mij geleerd dat mijn gedachten zeer belangrijk zijn. Ook heb ik geleerd mijn gedachten soort van stil te zetten. Jouw lieve begeleiding en je prettige stem hebben het voor mij een fantastische beleving gemaakt. Ik wist niet dat we in zo'n korte tijd zulke geweldige resultaten zouden kunnen bereiken. Ik ben echt krachtiger, sta volop in mijn eigen kracht. Dank je wel Viv!

 Wow, Wow, Wow, wat heb jij een dijk van een cursus neergezet Viviane. Je rust, prettige stem en de heerlijke visualisaties en meditaties. In een woord Wow. Daarnaast de oefeningen en de uitleg die je gaf het heeft bij mij veel in gang gezet. Zoals ook gezegd tijdens onze laatste les, er is wezenlijk iets bij mij verandert. Iets waar ik al jaren tegenaan ben gelopen, heb jij mij geholpen door de oefeningen onder ogen te zien. Ik gun iedereen deze cursus en jou als cursusleidster!

 Ik dacht heel anders over spiritualiteit. Wat een mooie uitleg heb jij gegeven en wat heb ik dit nu diep kunnen voelen. Door de oefeningen, meditaties en visualisaties kan ik zeggen dat ik mijn spiritualiteit heb gevonden en er is nog werk aan de winkel. Daar kijk ik naar uit!

 Het is nu al weer een paar weken geleden dat ik de cursus bij jou heb gevolgd. Ik denk nog regelmatig aan het fijn met elkaar zijn. En het is, zoals jij hebt gezegd, via Zoom lijkt het toch of we bij jou in de kamer zitten. Ik heb best wel veel trainingen, cursussen gevolgd, niet alles was onbekend, maar met jouw cursus ben ik wel diep gegaan. Ik wil je daar nogmaals heel hartelijk voor danken.

Na de basiscursus is het mogelijk een verdieping te volgen, met als titel: Meer en Meer in Contact met je Hoger Zelf, direct aansluitend. Start op 10 oktober, zelfde tijd, zelfde plaats.

Praktisch:
 wordt gegeven door Viviane van der Kolk, (Register)hypnotherapeut, docente, intuïtief Healer en Stargate facilitator (opgeleid door founder Prageet Harris mondiaal erkend)
 4 dinsdagavonden, beginnend op 12,19, 26 september en 3 oktober
 Start om 19.30 uur, tot ongeveer 21.30 uur
 bijdrage: € 148,50
 wordt gegeven via ZOOM, werkende video en audio (SVP vooraf testen)
 aanmelden of meer informatie info@levensinzicht.com
 kortingsstaffel mogelijk, neem svp contact op dan zullen we de mogelijkheden bespreken.
Evenement / Agenda delen: