‘Wereld Vrede Healing & Meditatie’ LICHTCIRKEL – Meedoen op Afstand via beluisteren MP3

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
14-08-2022
20:00
Thuis op Afstand door te luisteren naar STERRENPOORT MP3 nr 43
Online
0
gratis
healing
meditatie


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl de alle deelnemers tegelijk luisteren vanuit hun eigen luie stoel naar MP3 nr 43! DUS HEB JE DEZE EENMAAL BESTELD......DAN IS DEELNAME DE VOLGENDE ZONDAGEN VOOR JOU GRATIS!

Moeder Aarde en de Inheemse voorouders hebben mij verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks, sinds de Oekraïense oorlog, een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest.
Het liefst op elke ZONDAG OM 20 UUR in 2022 zolang de noodzaak ons daartoe roept.

Om mee te doen heb ik een Speciaal gecodeerde ‘Wereld Vrede Healing Meditatie MP3’ nr 43 opgenomen van 1.01.11 uur, waarin ik Hedendaagse, alsook Oude en Wijze Vredes Gebeden voorlees die Vrede & Gerechtigheid op Holy wijze bevorderend zullen doorwerken. Deze kost dus slechts eenmalig 1,11 euro en is enkel te BESTELLEN IN MIJN WEBSHOP op: (https://www.mariavandergeest.com/winkel/ kies dan categorie 8a, waarna je door kunt scrollen naar MP3 nr 43).

Altijd starten we op zondagavond om 20 uur deze Wereld Vrede Bevorderende MP3. Je kan dan in Meditatie gaan en/of afgewisseld en samen met mij actief hardop bidden en/of meezingen. Je ontvangt na betaling direct 2 links van: MP3 nr 43 + een PDF: ‘GEBEDEN SONGBOEKJE VOOR DE GELEIDE WERELD VREDE MEDITATIE LICHTCIRKELS – ZONDAG 2022.docx‘.

Vanuit de onderaardse LeMUria Tempels zal je begeleiding ontvangen via de Sterrenpoort in Oegstgeest, waar ik – Maria van der geest – jouw Ziel zal opnemen in de LeMUria LichtCirkel om van Hart tot Hart het Moeder LeMUria Licht uit te stralen door en rondom Moeder Aarde. Dit Genezende en verzachtende Harte-LeMUria-Elfjes-Licht te zenden naar hen die dit zó ‘hart’ nodig hebben OP WEG NAAR WERELDVREDE & VRIJDHEID OP MOEDER AARDE – OP WEG NAAR TERUGKEER VAN ÉÉNHEID ZOALS HET WAS VOOR DE ONDERGANG VAN LEMURIA!

Het bedraag van € 1,11 is symbolisch. Aan het einde maakt het totale bedrag dat ik voor deze MP3 ontvangen heb over naar een goed doel.

LET OP: heb jij een Gmail adres of heb je na betaling de MP3 + Gebedenboekje niet meteen in je Mailbox ontvangen? Kijk dan vooral eerst bij je SPAM voordat je me via het contactformulier een mailtje stuurt, want in het weekend ben naast het leiden van de LichtCirkels even Out of order :)

TIPS:

* Tijdens de opname van de MP3 heb ik doorlopend gebruik gemaakt van de 4 speciale ingewijde Oer Moeder Bron SPRAYS van Kwan Yin. Maria Magdalena, Moeder Maria en de Uluru Rock LeMUria Rassen Stamboom.
* Enorm rustgevend en verzachtend is het branden van een Gewijde LeMUria Kaars in jouw meditatie- of woonkamer.
Je kan kiezen uit 7 soorten.

* Ik raad aan om de MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
* Om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.
Evenement / Agenda delen: