LEEUWENPOORTDAG LeMUria LichtCirkel – Op AFSTAND door Moeder Maria

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
08-08-2022
20:00
Thuis op Afstand via Spotify STERRENPOORT:3Voudige verwarmer SoundHealing
Online
€0
gratis
healing
nieuwe-aarde


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers tegelijk luisteren vanuit hun eigen luie stoel naar de desbetreffende maandelijkse Spotify Meridiaan Afspeellijst van de 'STERRENPOORT. Deze is pas beschikbaar als het begeleidende bericht ongeveer een week vóór deze datum op www.mariavandergeest.com is verschenen.

In 2022 zijn er ontzettend veel belangrijke veranderingen gaande, geleid vanuit het ULURU ROCK DOMEIN samen met de Natuurwezens en nog veel andere Bewustzijnsvormen en Dimensies uit de Tijd van de Aanleg van Moeder Aarde en LeMUria.

Wil jij vanuit de MoederBron des Levens: meer inzicht, bezieling, inspiratie én persoonlijke Healing ontvangen?
Richt dan thuis een comfortabel plekje in voor jezelf, steek een gewijde (LeMUria) kaars, laat je omringen door de Goddelijke Moeder LeMUria-Maria-Magdalena-Kwan Yin of een andere Goddelijke Moeder en BELUISTER op Spotify de aangekondigde STERRENPOORT Afspeellijst. Haal een paar diep in en uit adem, zet beide voeten stevig op de grond en sluit je ogen. Als je zin hebt om wat mee te bewegen? Doe dat dan vooral op jouw geheel eigen manier én GENIET, want het zijn jouw eigen Oeroude bezielende Wijze Blauwdruk Codes die je mogelijk ook af en toe kunnen beroeren, omdat ze van op bezielende wijze van Hoger Hart aan jouw LeMUria Hoger Hart zullen worden overgedragen.

Zet van te voren een glas water klaar, want ook dit water zal na afloop vele malen verhoogd zijn in energetische trilling en helend inwerken op hart, geest en alle meridianen via je bloedplasma.

Door mee te doen, draag je mede bij aan de Healing van de Meridianen lopend door de rivier, bronnen en wateren over en door Moeder Aarde, zoals we dit reeds met elkaar ook deden bij de aanleg van LeMUria afgestemd op de Heilige Geest van de Goddelijke Moeder. Nu doen we dit wederom met elkaar als één LeMUria LichtCirkel afgestemd op de oorspronkelijke Blauwdruk, welke opgeslagen liggen in de Kristallijnen werelden van Moeder Aarde ter bevordering en genezing van jouw eigen Meridianen, maar ook die van Moeder Aarde en al haar levende wezens op, in en rondom Moeder Aarde!

Al mijn Spotify Afspeellijsten plaats ik in mijn Blogberichten op www.mariavandergeest.com en komen bij elkaar te staan onder het kopje ‘SOUNDHEALING+AFFIRMATIES’ op deze website. Je kunt de muziek ná de Activatie zo vaak beluisteren als je zelf wenst, maar tijdens de LeMUria LichtCirkels zullen de helende krachten intenser voelbaar zijn doordat de Sterrenpoorten dan wereldwijd wagenwijd openstaan met als doel dit bijzondere Helende Meridianen herstelwerk uit te voeren via alle mee mediterende Lichtwerkers van mijn LeMUria LichtCirkels.

ALS GROEP STAAN WE OP AFSTAND VIA HET HEILIGE HART VAN MOEDER AARDE ALTIJD AFGESTEMD OP ELKAAR. ZODOENDE KUNNEN WE DE OORLOGEN DIE OVERAL ZICHTBAAR WERELDWIJD OPLAAIEN, MET ONZE STRALENDE LICHTFONTEINEN BESTRIJDEN, ZODAT DE DRAAGKRACHT EN RESONANTIE VAN MOEDER AARDE NIET MEER OPNIEUW DOOR DE OORLOGEN VERLAAGD ZAL WORDEN. Tegelijk zullen er de oorspronkelijke Meridianen weer toegankelijk gemaakt worden en nieuwe Bloedlijnen zullen weer mogen opstarten via de intensieve helende krachten vanuit de Avalon Elfjes & LeMUria Bronnen rondom de Uluru Rock via jouw oorspronkelijke geslachtslijn die altijd in nauw contact is gebleven met Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus en Jozef.

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande in wat er gaande.

Laat je gerust door mij adviseren als je op zoek bent naar een Kristal of helend inspirerend product in mijn LeMUria Healing Webshop.
Want wie nog niet zelf instaat is om de Liefde van de Goddelijke Moeder in haar wijd geopende hart te ontvangen, kan ik helpen om een keuze te maken uit het rijke assortiment geopende, ingewijde en geactiveerde Kristallen, Kristallen Schedels / Skull, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites etc.

Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan mij via het Contactformulier op een van mijn websites:

www.mariavandergeest.com
www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ
Evenement / Agenda delen: