Versterk je immuunsysteem met Zhineng Qigong

Qi Friends
01-09-2023
14:00
Zoom
Online
€ 280
healing
webinar


Qigong betekent letterlijk 'het in beheer nemen van je levenskracht & energie'. Het is van oorsprong één van de onderdelen van Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt ook wel het 'Qi-medicijn' genoemd. Het werkt zowel met mindset, energie èn het fysieke lichaam. Met andere woorden, het is een holistische benadering die je gezondheid en welzijn bevordert.

In dit 3-weken intensieve online programma met master Yuantong Liu (met live vertaling naar het Nederlands door Wabke), ontdekken we hoe we Qigong inzetten om ons immuunsysteem te versterken. Vanuit Zhineng Qigong (één van de vele vormen van Qigong) kent ons lichaam wel vijf immuunsystemen. Deze versterken elkaar onderling, wisselen uit met elkaar en vormen samen de bescherming voor negatieve invloeden van buitenaf.

1: het fysieke immuunsysteem zoals we dat in de Westerse wetenschap kennen
2: het emotionele immuunsysteem: wanneer jouw emoties en gevoelens in balans zijn, maakt je dat weerbaarder
3: het membraan immuunsysteem
4: het innerlijke orgaan immuunsysteem
5: het Qi veld immuunsysteem; jouw Qi veld (in de Indiase traditie zouden we het de aura noemen)

Dit is een 3-weken intensief programma met online lessen op vrijdag- en zaterdagmiddag (afwisselend theorie en oefeningen) en op maandag en woensdag (meer gericht op oefenen).

Master Yuantong Liu is een enorm bevlogen docent met ruim 20 jaar ervaring in Zhineng (Healing) Qigong, uitgebreide kennis en de wetenschap dat er veel meer mogelijk is dan we normaliter denken.
Evenement / Agenda delen: