Holistisch Leven

Marjolein Berendsen
09-11-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 25,-
nieuwe-aarde
workshop


Op 9 november wordt er een inspirerende lezing gegeven door Marjolein Berendsen. Ze neemt je graag mee in de wereld van holistisch leven. Met behulp van praktische tools, oefeningen en meditatie zal ze je begeleiden om deze levenswijze in jouw dagelijks leven te integreren. Tijdens de lezing krijg je de kans om jouw eigen holistisch kompas in te vullen en samen met Marjolein de verschillende holistische niveaus te verkennen. Leer waardevolle oefeningen en krijg inzicht in hoe je deze kunt integreren, zodat je volledig holistisch in balans kunt zijn en blijven in je dagelijkse leven.

Over Marjolein Berendsen
Marjolein Berendsen is founder van ZoMa Opleidingen en Stichting ZoMa, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki Master, auteur en spreker. Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is haar missie. Om haar missie uit te dragen, is ze niet alleen dagelijks vanuit onvoorwaardelijke liefde & holistisch leven bezig met ZoMa Opleidingen, maar schrijft ze ook artikelen, columns en blogs, deelt ze meditaties, masterclasses en haar eigen podcast Holistisch leven. Ook is ze auteur van de bestseller (handboek & werkboek) ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ en ‘Hoogsensitief, je grootste kracht’. In haar talks en workshops neemt ze je mee in onderwerpen zoals bewustzijn, zelfontplooiing, hoogsensitiviteit en de verbinding tussen hoofd en hart.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €52,50

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: