Drum & chant cirkel

Cindy van den Heuvel
08-09-2023
19:30
Uden
Noord-Brabant
€22.
healing
muziek, zang en dans


drum en chant cirkel
Laat je stem en trom horen.
Gewoonweg heerlijk om samen te verbinden in klanken….

Als je drumt, treedt er healing op, de trom versterkt je spirituele verbinding en geeft je inzicht. Een trom is het basisinstrument voor communicatie, heling, gebed en trance. Chanten is het ritmisch spreken of zingen van woorden en geluiden, vaak in je eigen unieke toon. Samen zingen we een bepaalde mantra, ‘man’ betekent: ‘de geest’ en ’tra’ betekent: ‘verlossing’. Deze vorm vermindert angst en verdriet, zodat we onbevreesd worden. Het maakt ons rustig en help zo ook onze fysieke gezondheid. Doordat het de bloeddruk en hartslag verlaagt en ons zenuwstelsel activeert en dus helpt bij de ontspanning. Het heeft voor ieder die het hoort een zuiverend effect, dus of je nu meezingt, drumt, of alleen luistert is allen goed.

De avonden die we al gespeeld hebben waren magisch, zo fantastisch om te verbinden via een drum. Als je hart zich afstemt op het ritme van de trom, verplaatst je bewustzijn zich. Laat wijze en oeroude tradities ontwaken, trommel je ziel terug naar huis?✨
Een trom is het basis instrument voor communicatie, heling, gebed en trance.
Ik begeleid je met de klanken, en het is voor ieder te volgen. Een hele mooie reis om samen te helen, heb je zelf geen drum dan is er 1 te leen voor €10. Een sjamanistische reis op het ritme van een trom versterkt je spirituele inzichten en verbondenheid.
“Aho”
€22 @elements uden kerkstraat 19
Evenement / Agenda delen: