Wanneer leef jij in de kracht van vrije wil

Claudia van Zee
16-11-2023
19:30
Op Hodenpijl (Schipluiden)
Zuid-Holland
€25
Uncategorized
workshop


Wanneer leef jij in de kracht van vrije wil?

Deze lezing kun je onderzoeken en ervaren wat jouw kracht is, hoe je hierin leeft en wanneer je kiest voor een leven van vrije wil. Mensen in deze wereld gaan inzien dat de controle steeds strakker getrokken wordt en hoe onze vrije wil, sinds langere tijd, in systemen en modellen geleid wordt.

Als er gesproken wordt over ‘mindcontrol’, wat wordt hier dan mee bedoeld? Gaat het dan uitsluitend om het controleren van het brein? Hoe vrij beweegt ons bewustzijn in de lagen van deze werkelijkheid? Leven wij eigenlijk wel in een vrije wereld en staan alle mogelijkheden in de kwantumwerkelijkheid wel voor ons open, of worden wij ‘gedwongen’ tot het maken van keuzes tussen beperkte opties?

Deze werkelijkheid lijkt soms wel een soort bezigheidstherapie, waar de mens alles maar overkomt en hoe ga je daar mee om? Hoe geef je uiting aan jouw kracht en hoe sta je op in jouw wezensvrijheid? Ik kijk heel erg uit naar deze avond, om over dit prachtige onderwerp te mogen spreken. Indien dit zo gevoeld wordt, kunnen we de kracht van ons zelf ervaren in zelfbekrachtigingen en oorspronkelijke klanken.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website, heel graag tot ziens bij deze of een andere lezing!
Evenement / Agenda delen: