Ecstatic Chocolate Dance Ceremony with Levi Banner (USA)

Ecstatic Dance Breda
29-09-2023
19:30
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€34,95
groepskorting
ceremonie
muziek, zang en dans


Doe met ons mee tijdens de volle maan in Ram, voor een soulful journey naar verbinding en plezier, waarbij we chocolade en beats, stilte en beweging, het heilige en het speelse samenbrengen!
We starten met een heilige Cacao Ceremonie, waarbij we een speciaal cacao-elixer drinken om onze harten te openen, diep contact te maken met ons lichaam en onze zintuigen, en intenties te zetten vanuit onze innerlijke wijsheid. We gebruiken “wilde” cacao uit het Amazone gebied, een mooie volle dosis, door Levi met speciale ingrediënten gemengd. Een ceremonie met Levi is geaard en dat werd door onze gasten vorig jaar erg goed ontvangen. Daarna dansen we alsof niemand kijkt - we laten ons zakken vanuit ons hoofd in ons lichaam. Samen bewegen we intuïtief op de muziek, waarbij we met vrijheid, vreugde en eerlijkheid onze natuurlijke essentie omarmen.
Ter afsluiting van onze reis komen we samen in een kring van samenzijn en delen. Je zult met een glimlach vertrekken, met een wonderlijk en vervuld hart. Een magische ervaring wacht op je. Open je hart en geest voor een sublieme reis van radicale zelfexpressie, acceptatie en bevrijdend plezier!

★ De volle maan in Aries (Ram) ★
Ram is het vuurteken van actie. Het roept ons op, om ons volledig te committeren aan wat we doen. Om te weten wat onze missie is en ons daar volledig voor in te zetten. Ram roept ons op assertief te zijn en de leiding te nemen. Om te doen wat nodig is om te beschermen wat juist is. Wat is jouw missie? Waar vecht je voor? Hoe ga je actie ondernemen om je doelen te bereiken? Laten we samen afstemmen en inspiratie putten uit de volle maan door middel van onze dans en het heilige Cacao medicijn. Dit zal de eerste volle maan zijn na de equinox met de zon in Weegschaal, die ons oproept om onszelf in balans te brengen met anderen in de juiste verhouding.
Het drinken van cacao (een zeer milde, heerlijke plantgeneeskunde) is optioneel. Kom voor een prachtige ceremonie - en dans!


https://www.facebook.com/events/290159920248862
Evenement / Agenda delen: