Natuur retraite dag

Marieke Krista, Oshianna
02-09-2023
09:00
Bergen (N-H)
Noord-Holland
€127,-
meditatie
retreat


Soms kan gevoeligheid je remmen om je energie volledig te laten stromen... Deze dag neemt Marieke je mee met yogaoefeningen, mantra-zingen en een begeleide meditatie. Deze natuur retraite dag is bijna geheel buiten, je leert diep naar binnenkeren om je ware kern van onvoorwaardelijke liefde en kracht te ervaren.

"Toen ik me voor de eerste keer helemaal overgaf aan een langer verblijf in de natuur in 2006 en daar een tijd alleen doorbracht voor zelfinzicht, met meditatie en rituelen, de zogenaamde vision quest, begon ik de waarde van de natuur in mijn eigen wezen dieper waar te nemen. Ik voelde me krachtiger, het luisteren en kijken naar de natuur gaven rust, meditaties waren dieper en ik voelde me open, de antwoorden kwamen van binnenuit, de natuurwezens vulden de leegte, ik voelde me gedragen. Elk jaar heb ik sindsdien ten minste éénmaal een vision quest gedaan, onder andere bij de heilige Indianen berg Mount Shasta, elke keer opnieuw een openbaring".

De ochtend begeleid Marieke je met yoga en mantra-zingen in de praktijktuin, daarna wandelen we naar de duinen voor innerlijke, individuele afstemming met de natuur, meditatie en intuïtieve creatie.

Wees welkom op deze bijzondere Spiritual Yoga meditatie-retraitedag met heling, de ademhalingstechniek Hong-Sau, begeleide meditatie, het stellen van vragen en intuïtieve afstemming in de natuur om je ware natuur te ontdekken.

2 september 2023
Locatie: de duinen van Bergen, de ochtend starten we met yoga in de praktijktuin.
Tijd: 9.00 - 19.00 uur
Bijdrage: €127,-
De dag is inclusief vegetarische lunch, salade, thee, lekkers en warme soep bij thuiskomst.
Dieetwensen graag zelf verzorgen.
Mail om je aan te melden: info@mariekekrista.nl, of bel: 072 5815275

Benodigdheden:
Een opschrijfboekje, pen, of potloden, een rugzak met een kleedje om te zitten, een fles water, of thermoskan met thee, gemakkelijke kleding, wandelschoenen (of blote voeten:), al naar gelang de weersomstandigheden zonnebrand, zonnehoed, regenkleding, warm wolletje, trui of jas.
Evenement / Agenda delen: