Door te delen ben je één

Madhava Bulten
15-07-2022
13:00
Het kleine paradijs
Friesland
€225
retreat


Heb jij iets bijzonders geleerd en wil je dit delen met een ander?
Dan is deze retraite voor jou.

Wat wordt er gedeeld?
Kennis, ervaring, levenslessen, inspiratie, wijsheid, oefeningen, verhalen, emoties, gevoelens en misschien nog wel veel meer.

Waarom delen?
Iedereen heeft zijn of haar eigen pad. Het is soms dan erg fijn om dat te delen met anderen. Dit om geïnspireerd te raken of om simpelweg het te uiten zodat het een plek krijgt of misschien wel iets wat om afronding vraagt. Delen creëert bewustwording en kan zingeving vergroten. Delen is een cadeau, je geeft iemand een kans om iets heel moois te ervaren want dat heb je zelf al eens meegemaakt. Delen is helen. Jezelf en de ander.
Delen kan dus helpen om een ieder verder te helpen op zijn of haar pad. Door te delen leer je van elkaar. Het helpt met je persoonlijke ontwikkeling en groei. En omdat je je kwetsbaar opstelt kun je in verbinding komen met je medemens met als potentieel gevolg een vriendschap. Het leert je dat we allemaal uniek zijn en toch ook hetzelfde.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Alle deelnemers die meedoen nemen 1 of meerdere oefeningen, ervaringen, workshops of andere praktijkvoorbeelden mee en zal in het weekend verantwoordelijk zijn om deze te begeleiden voor de rest van de groep. Belangrijk is dat de oefening etc. een zekere passie bij je opwekt omdat het voor jouw gevoel een verandering in je leven heeft gebracht. Dit maakt het ook makkelijker en overtuigender om over te brengen. Oefeningen, ervaringen, workshops of andere praktijkvoorbeelden kunnen zijn:
Meditatie, Yoga, Dansen, Zingen, Tantra, Groepsoefeningen, Ceremonies, Verhalen, Lichaamswerk, Breathwork, Spirituele openbaring, Energiewerk, Mindfulness, Etc.
Zo lang het voor jou een levens veranderende ervaring (of inzicht) is geweest komt het in aanmerking.
Je zal tijdens dit weekend een vol uur (of meer als dat kan) je ervaring delen en je thema behandelen. Als groep luisteren we, doen we actief mee en zijn we voor een uur jouw deelnemer terwijl je ons begeleid. Je deelt hoe en waarom het in je leven voor verandering heeft gezorgd. Wij als groep grijpen dit met twee handen aan en nemen dit mee op ons pad.
De maximale groepsgrootte is inclusief mijzelf 8 personen.

Wie ik ben en wat is mijn rol?
Ik ben Madhava Bulten en ik ben 39 jaar. In mijn bagage zitten o.a. hooggevoeligheid, het deelnemen aan een aantal retreats, vele bezoekjes aan psychologen, het lezen van zelfhulpboeken, het volgen van cursussen, een aantal therapeuten en een aantal life events die mij tot dusver gevormd hebben. Met deze bagage zal ik het grootste deel van de begeleiding op mij nemen. De rest zal door jou/jullie zelf begeleid worden.

Accommodatie en eten
We verblijven in een groepsaccomodatie op een unieke buitenlocatie in Friesland. Slapen gebeurt in een slaapzaal.
Het hele weekend zal er vegan/vegetarisch gegeten worden en er zal geen alcohol geschonken worden.
In het geval er rekening gehouden moet worden met diëten dan graag dit vermelden bij de intake.

Kosten
Alle verblijfskosten en alle kosten voor het eten wordt als groep gezamenlijk betaald. Ook dit wordt gedeeld dus.
Dit bedrag is €225,- p.p.
Wat is het je waard
Daarnaast vraag ik als organisatie een vergoeding. Maar enkel de vergoeding die het jou waard is. M.a.w. “pay as you see fit”.

Geen afleiding
Om het weekend zo optimaal mogelijk te beleven wordt gevraagd om elke vorm van externe afleiding te vermijden. Dus geen telefoons, tablets, televisie of andere mediabronnen.

Hoe kun je je aanmelden voor dit weekend?
Je kunt je aanmelden door contact met mij op te nemen via de mail of per telefoon. Ik zal dan een intakegesprek met je voeren om te kijken of er een klik is.
Evenement / Agenda delen: