Leeuwenpoort 2023 3 activaties op 4, 6 en 8 aug

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
04-08-2023
09:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 33,-
ascensie
healing


Tijdens de 3 lichtactivaties van de Leeuwenpoort van 2023 word je begeleid om samen te werken met de energieën van de Leeuwenpoort en deze diep in jou te ontvangen. 

Met een grote groep (denk aan 300 tot 500 mensen) verbinden we ons tot een omvangrijk lichtveld. Samen vormen we een ontvangstplek voor energiefrequenties en nieuw bewustzijn vanuit Sirius en de Zon en ontvangen en ankeren deze via onze lichamen.

Je Divine Masculine en Divine Femine zijn aanwezig in dit veld en worden ook geactiveerd voor het vervolg van jouw pad. 'Hij' zorgt voor een helder en veilig veld voor jouw energie. 'Zij' draagt zorg voor een diepe verbinding met zowel jeZelf als hogere dimensies en is een ontvangstplek voor nieuw bewustzijn.

De energie van deze Leeuwenpoort en de activaties zijn gericht op jou op een dieper niveau te laten herinneren wie je bent, je oorspronkelijke blauwdruk dieper te activeren en meer van jouw licht(kracht) in dit fysieke lichaam te brengen. Specifiek werken de energieën van Sirius en de Zon in je hart/ hartchakra en derde chakra.

Er zijn 3 activaties, zodat de energieën op steeds een dieper laag in jou ontvangen kunnen worden.

3 Lichtactivaties op 
Vrijdag 4 augustus om 9 uur (in de ochtend)
Zondag 6 augustus om 9 uur (in de ochtend)
Dinsdag 8 augustus om 9 uur (in de ochtend)

Elke activatie duurt ongeveer 45 minuten.
De bijdrage voor de 3 activaties is € 33,-
Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis.

Kan je niet om 9 uur, dan kan je ook later op de dag of de volgende dag de audio opname luisteren. Het gaat erom dat je deze dagen verbonden bent aan het veld dat we met elkaar vormen en je bewust open stelt en ruimte creëert om de energieën te ontvangen.

Na elke activatie ontvang je een mail met ontvangen inzichten en uitleg. Dit geeft inzicht, steun en vaak ook bekrachtiging van wat je zelf ervaart.

Meer informatie over deze lichtactivaties en aanmelden via:
https://leavandereem.nl/product/leeuwenpoort-2023/


Wat is de Leeuwenpoort:

Ek jaar is in juli/augustus de Leeuwenpoort. Op 23 juli verschuift de Zon in het sterrenbeeld Leeuw en op 26 juli opent de Leeuwenpoort. De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en een poort voor nieuw licht, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8 – 8 (8 augustus). Sirius, de zon en de aarde zijn op deze dag in rechte lijn. Door deze uitlijning versterken de energieën van Sirius en de zon in het sterrenbeeld Leeuw elkaar en dit zorgt voor een krachtige energiepoort. Het is elk jaar een diepe transformatietijd, met een upgrade voor je hele energiesysteem en level van bewustzijn.

Op 12 augustus sluit deze poort.
Evenement / Agenda delen: