Rust en HerBron Vrouwenweekend in Sint-Truiden (Vlaams Limburg)

Centrum Vleugelhoorn - Praktijk Bron in jou
15-12-2023
20:00
Centrum Vleugelhoorn in Sint-Truiden
Vlaanderen
€340
vroegboek korting
retreat


Dit heerlijke Rust & Her-Bron weekend voor vrouwen is voor fysieke, geestelijke en emotionele ontspanning en inspiratie, omdat we hier meestal in ons dagelijks leven geen tijd voor vrijmaken.

Door diepe ontspanning via de EcoNIDRA sessies maken we terug verbinding met ons lichaam en voelen. Door onze aandacht naar ons lichaam te richten zetten we onze ‘innerlijke krachtschakelaar’ aan en gaat de ‘vergeten Eigen Levenskracht’ (weer) stromen. Wanneer we ons gevoelsbewustzijn aan zetten en komt onze innerlijke wijsheid en kracht tevoorschijn. Of eigenlijk beter gezegd: JIJ komt Zelf weer tevoorschijn.

Deze innerlijke Eigen Kracht gaan we ook via een kwantumfysische zelfbekrachtiging (meditatie) inzetten op een thema in ons leven waar het niet stroomt om daar beweging in te brengen. Om zo nog meer te kunnen zijn wie we werkelijk Zijn en onze droom/hartewens kracht bij te zetten.

Ook maken we verbinding met de Elementen en de (helende frequenties) van de natuur via etherische oliën, natuurgeluiden, lichte oefening in de natuur en samenzitten rond het vuur in de tipi.

In deelcirkels wisselen we ervaringen met elkaar uit. Het is fijn, ondersteunend en leerzaam om elkaar écht te zien en horen, met aandacht en in respect naar elkaar te luisteren, voor inspiratie, voeding en om te voelen dat je niet alleen bent. Soms kan dit diep gaan en dat is heel welkom. Zo maken we ruimte voor onszelf en voor elkaar, om onszelf steeds completer te mogen voelen met alles wat/wie we zijn, en met alles wat er is. Alles mag er zijn.

Al deze verfrissende, nieuwe en voedende ‘natuurlijke’ energieën gaan we ook op een creatieve manier tot uiting brengen via schilderen of een moodboard/visionboard om de zelf gevoelde ervaring(en) tastbaar en zichtbaar te maken. Een fijne herinnering en ankerpunt om mee te nemen naar huis.
Net als de ‘goodiebag’ die je na afloop meekrijgt 🙂

TREFWOORDEN: EcoNIDRA™ - Natuur - Elementen - Aromatherapie - Kwantum Fysische Zelfbekrachtigingen - Sisterhood - Deelcirkels - Rond het vuur in de tipi - Creatieve activiteit - Ruimte voor jezelf - Lekker eten - Goodiebag.

Maar weet…. alles is een uitnodiging, niets moet.

EARLY BIRD PRIJS: € 340 (bij betaling tot 3 maanden voor aanvang)
Normale prijs all-inclusive: € 375,00

LOCATIE:
Centrum Vleugelhoorn in Velm, nabij Sint-Truiden (Vlaams Limburg)

INSCHRIJVEN:
Via mail: info@vleugelhoorn.be
Evenement / Agenda delen: