Vragen aan het hiernamaals en de toekomst

Margreet van Veen
27-09-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
healing


Margreet is al meer dan 12 jaar internationaal bekend als medium. Margreet geeft een seminar waarbij ze contact zal leggen met overledenen om antwoorden en inzichten te kunnen geven op vragen en situaties.

Als medium heeft Margreet al jaren contact met overledenen en geeft zij antwoorden op vragen die op aarde niet meer gesteld kunnen worden. Tijdens de seminar “vragen aan het hiernamaals” legt Margreet contact met de overledenen om antwoorden te kunnen geven op vragen uit het publiek. Het enige wat zij hierbij nodig heeft is een voornaam. Aan de hand van de voornaam kan Margreet jou de informatie én inzichten geven die jij nodig hebt. In heldere bewoording kan zij jou uitleggen waarom bepaalde situaties zijn gelopen zoals ze zijn gelopen of waarom juist die ene persoon in jouw leven is gekomen.

Geen enkel mens is hetzelfde en iedere situatie is uniek. Hierdoor zijn jouw ervaringen, verhalen en bijbehorende vragen ook uniek. Tijdens de avond “vragen aan het hiernamaals” zullen alle vragen uit het publiek dan ook het eigen verhaal worden die zij verdienen te zijn.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.

Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: