Lezing: universele spiritualiteit

Willem Glaudemans
06-09-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe-aarde
workshop


Op woensdag 6 september presenteert Willem Glaudemans Op Hodenpijl zijn nieuwste boek ‘Universele Spiritualiteit: Alles is één; je goddelijkheid leven’.

In deze tijd van nieuw bewustzijn gaan we merken dat allerlei oude vormen en structuren verdwijnen en er nieuwe versneld voor in de plaats komen. Dat geldt op alle levensgebieden, dus ook voor religie en spiritualiteit. In Willems nieuwe boek met deze titel geeft hij een beeld hoe dit eruit zou kunnen zien, als we voorbij religies gaan naar spiritualiteit die voor iedereen geldt en aansluit op de ontwikkeling van ons bewustzijn. Het gaat dan om het leven van je goddelijkheid, misschien een groot woord, maar het is wie je werkelijk bent. We hebben alle goddelijke eigenschappen bij onze schepping meegekregen, waarom zouden we die dan niet gaan leven?

Willem Glaudemans is geboren in 1954, in Den Bosch, vader van drie kinderen. Hij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht, gepromoveerd. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken, o.a. de vertaling van de gnostische evangeliën en openbaringen, de Nag Hammadi-Geschriften, en daarna Een Cursus in Wonderen. Na het vertalen ging hij meer zelf schrijven, sprookjes, gedichten en diverse boeken waarbij de Biblos-serie heel succesvol is gebleken.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 49,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: