Quantum Perspectieven – Lezing/Samenspraak

Quinten de Troyer
05-08-2023
13:30
Studio Vrijzicht Wijnjewoude
Friesland
€30,00
Uncategorized


In deze lezing/samenspraak worden diepgaande onderwerpen bespreekbaar gemaakt, worden inzichten gedeeld & informatie gebracht welke de huidige leefwereld in vraag stelt.

Hierin diept Quinten door op eigen ervaringen voorbij de alledaagse realiteit. En raakt op zijn manier de verborgen Krachtpunten aan. Welke vaak verscholen liggen achter de dagelijkse afleiding. Met de voeten op de grond deelt hij inzichten en informatie welke een ruimer kosmisch perspectief bekijkbaar maken. Ook wordt praktisch ingegaan op de Quantum wetenschap & onze menselijke vermogens.

En de Kracht van ons Hartsbewustzijn, wat in staat is om informatie te ontvangen uit het Quantumveld en om waardevolle thema’s als Technologie, Bewustzijn, De huidige Globale Rookgordijnen, Buitenaards Contact en andere verbanden in een nog breder perspectief te bekijken.

Hierin worden meerdere Technieken gedeeld, welke door middel van je Hoofd- Hart en Lichaamsbewustzijn te gebruiken Bewustzijns-verruimende effecten hebben. Deze Krachtmomenten kunnen ook een breder overzicht bieden doorheen het dagelijkse leven.

In Samenspraak wordt verdieping gebracht in en rondom verschillende onderwerpen en is er Ruimte voor vragen, opmerkingen en om samen in gesprek te gaan.

Klik op de link https://quintendetroyer.com/quantum-perspectieven/ voor alle info en opgave.

Voel je welkom!

Evenement / Agenda delen: