Zomer Retraite Vrijheid!

Anneminke Bakker
25-08-2023
15:00
Emst
Gelderland
€290/€310
groepskorting
retreat


Vrijheid! Wat is vrijheid precies en hoe kan je dat op verschillende vlakken in je leven ervaren?

Vrijheid is voor ons, Arjen en Anneminke, al jaren een belangrijk thema. Hoe kan je in de huidige maatschappij met alle regels, normen en waarden je toch vrij voelen? Hoe ervaar je vrijheid in je relaties? Dat je helemaal kan zijn wie Jij Bent, in verbinding met de ander, zonder jezelf te verliezen, zonder te pleasen, zonder grenzen over te gaan, maar vanuit verbinding, liefde voor jezelf en voor de ander, en dat 'nee' zeggen ook helemaal OK is? Een belangrijk thema komt dan om de hoek kijken: verantwoordelijkheid nemen voor jezelf: wat je denkt, wat je voelt en hoe je je gedraagt. We reageren vaak vanuit (onbewuste) patronen, triggers, projecties, maar is dat werkelijk wie jij bent en wie jij wil zijn?

>Wat gaan we doen?
Tijdens deze retraite gaan we ervaren wat vrijheid is. We gaan de diepte in, ontdekken wat onze verlangens zijn, hoe we vanuit zelfliefde en verantwoordelijkheid te nemen, los van oordeel ons leven zo kunnen inrichten dat we vrijheid kunnen ervaren. Vanuit afstemming met de Bron in het Nu, intuïtief en vanuit zuiver handelen faciliteren we meditaties, ceremonies, (energetische) groep- en privé-sessies, coaching en oefeningen om diepere lagen in onszelf te ontdekken en te ervaren wat vrijheid is.

>Wat kan de retraite je bieden
* Doorzien en transformeren van beperkende gedachten, overtuigingen en patronen
* Leren werken met de wet van aantrekking en manifestatiekracht
* Je lichaam (v)erkennen en jezelf liefhebben zoals je bent
* Je multidimensionaliteit ervaren
* In verbinding zijn met jezelf en gezond verbinden met anderen
* Ervaren van verdieping, transformatie, liefde, expansie, vrijheid
* Lachen, delen, genieten, bewegen, ontspannen

>Locatie
De retraiteplek is prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe welke op een paar minuten wandelafstand te bereiken is. Het terrein is omgeven met bos en heeft een groot grasveld. Het huisje bestaat uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met toilet en douche. De sessies en ceremonies worden buiten gehouden in een grote, ronde bell-tent.

>Eten
Onze goede vrienden en koks Rob en Wil gaan heerlijke biologische gezonde vega(n) maaltijden voor ons verzorgen. Laat je smaakpapillen verwennen en ervaar de ontspanning om even niet te hoeven koken.

>Slapen
Er zijn verschillende opties mogelijk m.b.t. overnachten:
* 2-Persoonskamer met een 2-persoonsbed
* 2-Persoonskamer met 2 bedden boven elkaar
* Tent op het grasveld (zelf meenemen. Heb je geen tent maar wil je wel kamperen? Laat het ons weten!)
* Camper of caravan op het parkeerterrein in het bos (zelf meenemen)

>Over de facilitators
Anneminke is Holistisch Leef! Coach, Energetisch Therapeut en Kundalini Facilitator. Ze geeft 1-op-1 sessies als ook workshops en retraites in groepsverband samen met haar partner Arjen. Met zachte kracht, in rust en met liefdevolle begeleiding brengt ze ieder thuis in zichzelf. Haar passie en tegelijkertijd haar kracht is om mensen te inspireren en te laten ervaren dat ze zoveel grootser en goddelijker zijn dan ze denken. Ze ziet Jou voor wie jij werkelijk bent: een prachtig Lichtwezen.
Arjen is Sparkle Coach en inspireert al jaren zichzelf en anderen om een fijner en vrijer leven te creëren. Zijn passie is werken met de wet van aantrekking en manifestatiekracht. Zo heeft hij Anneminke onder andere bewust in zijn leven gecreëerd. Met zijn openheid en integere, directe aanpak, komt hij al snel tot de kern bij mensen en laat je zien hoe je door middel van een ander perspectief je leven ten goede kan veranderen.

>Prijzen
De prijzen van de retraite zijn inclusief:
+ 2 overnachtingen (bij overnachten in een slaapkamer zijn het linnen- en beddengoed inbegrepen)
+ 2x biologische en vega(n) diner, lunch en ontbijt, thee, koffie, snacks
+ kleine groep van maximaal 10 personen, persoonlijke aandacht en in een prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe
Overnachten in het huis:
- Single ticket: €310,-
- Couple ticket: €595,- (partners of vrienden)
Overnachten in een zelf meegebrachte tent, camper of caravan:
- Single ticket: €290,-
- Couple ticket: €555,- (partners of vrienden)

>Max aantal deelnemers: 6

>Aanmelden en meer info: liefde@anneminkebakker.nl / 0613243076
Evenement / Agenda delen: