5-daagse Natuurwezensreis te Belgie

Cocky van Dam
08-11-2023
14:00
België
Buitenland
*€ 675,=
reizen


5-daagse Natuur-wezens-reis
á **675,= euro,
excl. adm. kosten a 27,= euro excl. 1-perskamer toeslag,
incl. ontbijt, lunch en diner (incl. kokkin, die vegetarisch/veganistisch kookt).

Deze reis vindt plaats in de wereld van de magische wezens in een prachtig magisch natuurgebied te België. Een reis waar de begrensde wereld de onbegrensde wereld elkaar ontmoeten.

Als kind hoorde je vast wel de verhalen over: feeën, elfjes en alle magische wezens die je maar kunt bedenken. Nu we volwassen zijn verwacht de omgeving dat we die wereld meer moet beschouwen als mythe dan dat het echt bestaat. Juist is het de magische wereld die ons dichter en dichter bij ons eigen ware zelf kan brengen. Het haalt je uit je hoofd en nodigt je uit naar je hart. Het is een fantastische wereld om juist je spirituele processen mee te doorgronden. Deze magische wezens helpen de mensen op weg naar de 5e dimensie. Juist in deze tijd waarin technologie en automatisering meer en meer de mens onder controle wil houden is JUIST deze magische wereld een belangrijk tegenwicht. Zonder magie geen leven!

Wat gaan we bezoeken op deze reis?
het bewandelen van diverse lelijnen - en draken paden
het bezoeken van de plekken waar de natuurwezens wonen
het bezoeken van bronnen én watervallen
het bezoeken van krachtplekken
het bezoeken van diverse dorpjes in het gebied waar we verblijven
en nog veel meer. Want via de aanwijzingen van de spirits gaan we op pad. Hierdoor komen we op verrassende plekken, die nu nog niet bekend zijn en die je aanwijzingen geven op jouw verdere levensreis. We ontdekken dus prachtige natuurplekken en al wandelend en genietend komen we op deze krachtplekken en plaatsen die voor jouw betekenis hebben. Door je met deze krachtplaatsen te verbinden kun je de verloren schatten in jezelf "opnieuw" ontdekken en de schoonheid wat het voor jouw betekend voelen en herkennen.

Deze reis is bedoeld voor wie via alchemistische aanwijzingen wil reizen. Dit betekend dat de reizen volledig in het nu plaatsvinden en het heel verrassend is waar we terecht komen. Al staat er beschreven waar we naar toe gaan. Dit wil nog niet zeggen dat er een volgorde is. Dit is een reis voor mensen die elkaar ruimte en stilte gunnen, voor wie wil stilstaan bij de eigen beleving en meer voeding wil krijgen met zijn of haar levensreis. We stappen in een "rustig" tempo en ook regelmatig in stilte. Op sommige dagen maken we wandelingen van wel 8 km.

Belangrijk: Deze reis is niet geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met eigen innerlijk werk.
We verblijven op één slaap locatie die is voorzien van een sauna, bubbelbad, tuin en terras. Waar we precies logeren blijft nog een verrassing.
Meer info vindt u op onze website: https://centrum-nautilus.nl/spirituele-reizen/actueel-reisaanbod/5-daagse-natuurwezensreis

** Vanaf 4 pers. is dit inclusief alle ontbijt, lunch en avondeten (mits dit in het huisje plaatsvindt) en er is een kokkin die de avondmaaltijden geheel zal verzorgen. Na een lange dag kunnen we heerlijk aanschuiven en genieten van een vegetarische of veganistische avondmaaltijd. Lichaam en geest zullen rijkelijk worden gevoed op deze reis. Mocht het aantal reizigers minder dan 4 pers. zijn, dan kost de reis € 555,=, excl. lunch en diner en kokkin.
Evenement / Agenda delen: