SoulCollage® workshop ‘Jij als vrouw van NU’

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid
20-05-2022
14:00
Hillegom
Zuid-Holland
€ 55,-
workshop


In verbinding zijn met jouw creërende kracht als vrouw. Soms stroomt deze creërende energie minder in jou. Het kan je helpen om contact te maken met de vrouw die je nu bent.

En te kijken waar en wanneer jouw energie heerlijk stroomt. En waar en wanneer jouw energie stagneert. We gaan samen op zoek naar de rode draad in jouw verhaal.

Tijdens deze workshop maken we via meditatie, visualisatie en het delen van verhalen contact met de vrouw die je nu bent. Wat ben je voor vrouw? Waar word je blij van? Hoe is de wereld om je heen? Wat heb je ontwikkelt? Welk overlevings-mechanisme heb je gekozen?

We gaan samen voelen en ervaren hoe jouw energie als vrouw is. Vervolgens gaan we in stilte aan de slag met het maken van een SoulCollage®

Op intuïtie kies je afbeeldingen uit tijdschriften. We werken zonder tekst zodat je onbewuste via de beelden spreekt tot jou.

Van diverse afbeeldingen creëer je een nieuw beeld. Een beeld dat jou een verhaal vertelt over jou als de vrouw die je nu bent.

Wat brengt deze workshop jou?
– Je brengt healing in jouw verhaal als vrouw vam nu
– Je hebt inzicht in hoe jouw ervaringen als vrouw een rol spelen in je huidige leven
– je voelt je levensenergie meer stromen

Voor wie?
Voor jou als vrouw als je je bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling en een JA hebt naar contact maken met wie je ten diepste bent. Je hebt een verlangen om nog meer vanuit jouw vrouwelijke essentie te leven.

Jouw bijdrage voor deze workshop is € 55,- incl. materiaal, thee en lekkers

Locatie: Kerkplein 6 in Hillegom

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Wil jij leven als de vrouw die jij ten diepste bent?

Na deze workshop is er de mogelijkheid om ook de volgende workshops te volgen:

Vrijdag 3 juni 2022 ‘De Wijze Vrouw’
Vrijdag 17 juni 2022 ‘De Creërende Vrouw’

Aanmelden via info@petrameiburg.nl

Naast het begeleiden van vrouwencirkels bied ik ook natuurcoaching, opstellingen, energie-readingen en creatieve workshops aan.

Ik verheug me er op je te ontmoeten!
Evenement / Agenda delen: