Workshop nieuwe spiritualiteit

Tiny Kanters
08-10-2023
14:00
De Roos PC Hooftstraat 183 Amsterdam
Noord-Holland
€25
workshopWorkshop Nieuwe Spiritualiteit

Zondag 8 oktober 2023, De Roos PC Hooftstraat 183 Amsterdam 14:00 – 16:30, Deelname € 25,-
Ontdek in 2½ uur het nieuwe spirituele tijdperk

Maak kennis met Tiny Kanters en zijn no-nonsense kijk op een nieuw spiritueel tijdperk. Deze leuke en leerzame workshop leert je meer te verbinden met jezelf, makkelijker om te gaan met je uitdagingen en meer zingeving creëren. Waar je ook tegenaan loopt. Voor een gemakkelijker & rijker leven. Met meer voelen, vertrouwen, rust, verbinding, ontwikkeling etc.

Tijdens deze workshop zal Tiny je op een superpraktische manier leren hoe je de nieuwe spiritualiteit van de afgelopen 35 jaar kunt toepassen in je dagelijks leven. Ervaar het zelf… Er is volop ruimte voor je vragen, en als bonus ontvang je GRATIS Tiny’s nieuwste boek: “No-nonsense spiritualiteit!”
Ontdek in 2½ uur het nieuwe spirituele tijdperk

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar leven gemakkelijker & rijker wil maken met nieuwe spiritualiteit. Het biedt een sneak- preview van het nieuwe spirituele tijdperk in actie. Je ontdekt ook of zijn Basiscursus nieuwe spiritualiteit een waardevol vervolg voor je is. En de nieuwe inzichten die hij je aanreikt leren je dingen anders te zien dan je deed. Je krijgt meer helderheid in hoe het leven werkt. Lastige situaties kan je als minder lastig ervaren. Dat is sowieso toch een mooie verrijking van je leven?

Workshop programma:
• Korte talk om zijn no-nonsense visie met je delen
• 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
• Antwoorden op je (levens)vragen en je spirituele vragen
• Praktische oefeningen om ook thuis zelf te doen
• Korte ‘hot-seat’ readings die je snel inzicht geven
• Introductie Basiscursus nieuwe spiritualiteit & gratis boek
Evenement / Agenda delen: