The Dragon Path (traject van meerder workshops)

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
02-09-2023
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 122
ascensie
workshop


The Dragon Path

Een reis van enkele maanden waarin de Dragon Powers/ Draken Krachten de leidraad vormen.
Het Draken Bewustzijn, welke de hoeders en vormgevers van de scheppingsenergieën zijn, zullen je begeleiden door jouw verdere processen van ontwakend bewustzijn heen.
Het Draken Bewustzijn bestaat niet enkel buiten ons, maar zijn ook wezenlijke scheppende/ manifesterende powers binnen ons eigen bewustzijn.
Wanneer we weer leren werken met de innerlijke Draken Krachten nemen we steeds meer onze werkelijke verantwoordelijkheid voor wie wij Zijn (mede-scheppers) op ons.
De externe Draken Krachten (van immense hoge trillingen en bewustzijn, die in lijn met Bron werkzaam zijn aan de schepping) helpen ons her-inneren waar onze interne Draken Krachten ‘verstopt’ zijn en hoe we deze weer in bewustzijn kunnen wekken.
Juist in de energie van 2022, waarin alle trillingsverhogingen gericht zijn op een oprijzende kracht van bewustzijn, is het tijd om de innerlijke scheppende- en manifesterende krachten binnen ons weer te gaan her-inneren.

In dit Dragon Path zullen we elke maand een (of meerdere) Draken Kracht(en) belichten en dieper gaan ervaren. I.s.m. de Kosmische, Galactische en Aarde Draken Krachten wordt je weer in verbinding gebracht met de innerlijke Draken Krachten, zodat jij de maand daarna ‘op reis’ kan gaan in je groeiprocessen om deze innerlijke Drakenkrachten weer dieper te herinneren, activeren, doorleven en integreren.


Les hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/dragon-path-groep-3-1/
Evenement / Agenda delen: