Overvloed bewustzijn

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
02-07-2023
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 144
ascensie
workshop


Activatie workshop Overvloed bewustzijn

I.s.m. Patrick Scheers en Bewustzijn Centrum Apofyliet

Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten ervaren, in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is?
Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt. Overvloed is overal en altijd aanwezig.
Wij als bronwezen zijn overvloed! Overvloed is ons geboorterecht.
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet meer volledig afgestemd zijn op ons Scheppend- en Bronvermogen, en dus niet meer op overvloed afgestemd zijn. Onbewuste patronen, overlevingsprogramma’s en verwondingen (van eeuwen) zorgen er voor dat we niet meer zonder ruis kunnen afstemmen op het ware Overvloedsbewustzijn binnen ons Zelf.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D zienswijze en ervaring is, overvloed omvat zoveel meer dan dat.
Deze workshop is gericht op het leren manifesteren van overvloed, maar dan net even anders dan de rest: vanuit belichaming! Doorleefde ervaringen en belichaamd bewustzijn zijn de leidraad tot de vormgeving van en samenwerking in deze workshop.
Doordat je weer gaat resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit bewustzijn, hoef je niet meer te kiezen voor overvloed, omdat je lichaam(sbewustzijn) overvloed uitstraalt. Dat is wezenlijk iets anders dan denken aan overvloed. Dus geen trucjes of standaardtechnieken, maar krachtige praktische handvaten, diep zelf onderzoek en bewustzijnsverandering, wat leidt tot bewust Zijn vanuit afstemming op je eigen Bron.


Lees de hele tekst hier: https://apofyliet.nl/activiteit/overvloed-bewustzijn/
Evenement / Agenda delen: