SummerSpirit Karma & Reïncarnatie kampeerweekend

Paraholon WTC
28-07-2023
15:00
Neerpelt
Vlaanderen
€550
retreat


Goed of slecht karma bestaat niet. Wat voor jou goed kan zijn, kan voor een ander totaal fout zijn. Waar het om gaat is dat we onze levenslessen absorberen in onze ziel, zodat we tot een hoger bewustzijn komen en hiermee andere levensvormen naar een hoger bewustzijn te kunnen brengen.

Wat we in de eerste instantie meenemen vanuit vorige levens zijn onze angsten en trauma’s. Daarbij reïncarneren wij in een bloedlijn die aansluit op onze levensprocessen.

Helaas zit dit bij de meesten van ons bedolven onder een laag trauma en angsten vanuit vorige levens doorgegeven via de bloedlijn, die in dit leven versterkt worden en waardoor we stagneren in dit leven.

Heb je als kind al geworsteld met een intens verdriet en/ of angsten of fobieën die niet te begrijpen of te verklaren zijn? Heb je het gevoel alsof je er alles aan gedaan hebt om in je leven verder te komen maar stagneer je nog steeds? Word je voortdurend ondermijnd en tegengewerkt in het realiseren van je dromen? Dan speelt daar hoogst waarschijnlijk een sterk karma op de bloedlijn.

Of heb je het verlangen om alles te willen weten over de mechanismes van regressie, karma & reïncarnatie?

Schrijf je dan in voor dit unieke en intense 3 daagse Zomerweekend
Evenement / Agenda delen: