Circle of Song Day Retreat

Mariam Agency
27-08-2023
10:00
Zeeland
Zeeland
€ 85,-
healing
muziek, zang en dans


Circle of Song Day Retreat

Tijdens deze meditatieve dag is er naast samen zingen ook ruimte voor vragen als: waar sta ik nu? Wat dient mij niet langer en wat mag ik loslaten? Wat wil ik meer vorm gaan geven en uitnodigen in mijn leven? We sluiten de dag graag af met een kampvuur, goede gesprekken en een soepje. Dit is optioneel.

Een heerlijke dag, gevuld met ontspanning, helende muziek, meditatie en reflectie, om even helemaal tot jezelf te komen en te reflecteren op jezelf en je leven. Los te laten wat je niet langer meer dient en af te stemmen op wat je zou willen verwelkomen in je leven.

Tijdens de Circle of Song Dayretreat op zondag 27 augustus nemen we je mee op een reis naar harmonisch menselijk bewustzijn

Het wordt een dag vol magie, gevuld met ontspanning, helende muziek, samen zingen, meditatie en bezinning.

Klank zingen zonder woorden brengt ons dichter bij onze essentie omdat die 'vormloos' is. Het staat rechtstreeks in verbinding met de ziel. Je hebt hier helemaal geen zangervaring voor nodig! Ontdek samen met anderen jouw geluid en ervaar de helende kracht in deze verbinding.

Naast het ervaren van klanken en meditatie zingen we ook mooie liedjes van Eva-Mariam's album Awake en begeleidt Frans een aantal mantra's. We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00/16.30 uur (16:00/16:30). Een 'boeren' vegan/vegetarische lunch, thee en diverse snacks staan ​​voor je klaar. Bijdrage voor deze dag is €85,- Wil je erbij zijn? Schrijf je dan op tijd in i.v.m. de groepsgrootte (max. 8 deelnemers).


Datum: 27-08-23

Locatie: Kwadendamme

Tijd: 10:00 - 16:00/16:30Evenement / Agenda delen: