Energy Healing Circle

4Windsenergy
23-11-2023
15:00
Empe
Gelderland
€444,-
doelgroep korting
ceremonie
community


De ” Energy Healing Circle” is een vervolgtraining op Het Medicijnwiel. Hier kun je je specialiseren in de krachtige sjamanistische healingtechnieken.

Iedereen die het Medicijnwiel bewandeld zal ontdekken dat de weg naar heelwording voortdurend in spiraal-bewegingen gaat. Wij bewegen wij ons voortdurend in een spiraal, zonder begin noch einde in een expansie van zich steeds verder uitbreidende niveaus van bewustzijn en vrede.

Dit traject is een mooie aangelegenheid om nog meer naar binnen te keren om diepere lagen van healing te ondergaan. En leer je tevens hoe je deze nieuwe en krachtige technieken bij anderen kunt toepassen.

Voor wie is deze leerweg?

Voor jou als je:

>> Het Medicijnwiel gaat volgen, momenteel volgt of gedaan hebt

>> jouw spirituele ontwikkeling een boost wilt geven

>> een blijvende positieve verandering in je leven wilt inzetten

>> je wilt bevrijden van bepaalde obstakels en/of kwalen

Maar zeker ook voor jou als je :

>> de Sjamanistisch Healer opleiding wilt gaan volgen

>> je eventueel ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces

>> al een praktijk hebt en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen

In het Zuiden(EHC Blok 1) : Illuminatie
behandelen we uitgebreid het verlichtingsproces (illuminatietechnieken), waarbij je leert hoe je de lading van onverwerkte verhalen uit het LEV kunt verwijderen en hoe je de energetische programmering veranderd van wat er in je fysieke werkelijkheid opduikt aan belemmeringen.
Deze 4 dagen onderga je zelf een aantal verlichtingsprocessen en leer je tevens hoe je het verlichtingsproces toe kunt passen bij anderen.In het Westen(EHC Blok 2) : Extractie
ontdek je de verschillende manieren waarop gekristalliseerde en vloeibare energieën en entiteiten uit het LEV verwijderd kunnen worden (extractietechnieken)
Tijdens deze dagen zal duidelijk worden hoe en waarom binnengedrongen energieën verwijderd moeten worden.
Ook leer je manieren waarop beperkende banden doorbroken kunnen worden. Het verwijderen van al deze beperkende energieën bevrijden de levensstroom en creëert optimale gezondheid voor lichaam , geest en ziel.In het Noorden(EHC Blok 3): Soul Retrieval
leer je over het onmisbare proces van Soul Retrieval. Met dit proces kun je je diepgaand bevrijden uit de greep van het verleden. Je krijgt weer toegang tot aspecten van jezelf die je op het moment van trauma eerder bent kwijtgeraakt. Je ontdekt hoe diep opgeslagen beperkende gedachten en contracten ongedaan gemaakt kunnen worden zodat er ruimte ontstaat voor jouw werkelijke Zielsbestemming, waarbij nieuwe talenten aangeboord kunnen worden.
Het zal je in deze dagen duidelijk worden dat het als sjamanistisch begeleider van
groot belang is om een nieuwe helende weg voor je cliënt in kaart te brengen en dat je dit doet dmv ceremonie en ritueel.In het Oosten(EHC Blok 4): Sterven en Leven
leer je hoe Leven en sterven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hier leren we opnieuw te sterven, zodat we volledig door het Leven zelf opgeëist kunnen worden. We behandelen het stervensproces, hoe we anderen kunnen helpen bij het stervensproces.

De data van de 4 bijeenkomsten in 2023/2024

23 -26 november 2023 : Zuid

21-24 maart 2024: West

20-23 juni 2024: Noord

19-22 september 2024: Oost


We starten op elke eerste dag om 15.00 uur en eindigen de vierde dag uiterlijk om 17.00 uur. Na je inschrijving ontvang je per e-mail uitgebreide details over de bijeenkomsten.

Vergoeding jaartraject
€ 1776,- ( € 1200,- bij herhaling en verdieping)

Betaling geschiedt per bijeenkomst van 4 dagen ( € 444,-) Korting van € 144,- bij herhaling en verdieping van een windrichting

>> Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website <<

Voordat je je kunt inschrijven, neem je even contact met mij op, zodat we een kennismaking kunnen inplannen en zodat ik je van het protocol op de hoogte kan brengen, dat een voorwaarde is voor deelname.
Evenement / Agenda delen: