Wild Hearts – The Source (9-daagse retraite)

Maison de Tortue
13-04-2024
00:00
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
€1699
healing
retreat


za 13 april 2024 t/m zo 21 april 2024

Klopt er bij jou diep vanbinnen ook een wild hart, dat wil ontsnappen aan de ketenen van het dagelijks bestaan?

Zo vaak gaan we voorbij aan wie we werkelijk diep vanbinnen zijn. We leven ons leven in de hectiek van alledag. We hebben onszelf allerlei gewoonten en gedrag aangeleerd om te kunnen omgaan met de alledaagse werkelijkheid. Dat werkt vaak prima, maar soms voelen we dat op deze manier bestaan gewoonweg niet genoeg is. Er wringt iets diep vanbinnen. Ons wilde hart roert zich. Het heeft wilde wensen en verlangens. Het wilde hart snakt ernaar zich te uiten en in vrijheid te leven.

Deze retraite is een ontdekkingstocht naar onszelf, met de kernvraag: “Wie ben ik als ik alle conventies en verwachtingen doorbreek en mijn vrije, wilde hart loslaat.”
Het is een reis waarin we ons eigen wilde hart leren kennen en leren deze een plek in ons leven te geven. Het is een erkenning van onszelf en een viering van onze ziel.
Tijdens Wild Hearts – The Source neem je een duik in de diepten van je eigen wezen door middel van magische rituelen, verhelderende oefeningen, meditaties en speelse creativiteit. Je kunt groei en healing op de diepste lagen van je persoonlijke ontwikkeling verwachten.

Voel je hoe je wilde hart zich roert? Voel je de roep van je ziel om daadwerkelijk te worden wie je vanbinnen bent? Wil jij je uit de kooi van het alledaagse leven bevrijden en de vleugels van je hart uitslaan? Meld je dan snel aan voor de komende 9-daagse The Source retraite!


Investering: € 1699

Inbegrepen:
+ Accommodatie inclusief bed- en badlinnen
+ Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
+ 18 dagdelen vol met ademwerk, meditaties, persoonlijke ontwikkeling, healing en sjamanistische rituelen
+ Alle materialen
+ Begeleiding en coaching
Evenement / Agenda delen: