Spirituele beurs Den Bosch (Rosmalen)

Het Spirituele Wonder
02-09-2023
11:00
Scc De Biechten Den Bosch (Rosmalen)
Noord-Brabant
€4,99
beurzen
community


We zijn terug! Het is eindelijk weer zover! Na een (corona-)periode van afwezigheid, organiseert Het Spirituele Wonder op zaterdag 2 september 2023 een spirituele beurs in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen).

Samen met jullie doen wij er alles aan om de beurs wederom tot een groot succes te maken op deze nieuwe en sfeervolle locatie.
Zoals vanouds zullen wij je met open armen ontvangen.
Ontdek de spirituele wereld door mediums, paragnosten, (reiki-)meesters, masseurs en andere spiritueel begeleiders te ontmoeten die je graag helpen met je vragen. Kom meer te weten over verschillende spirituele onderwerpen zoals; reiki, aura’s, het innerlijk kind, astrologie, numerologie, meditatie en Feng Shui. Bezoek ook vooral de lezingen waarin deze en/of andere interessante onderwerpen aan bod komen. Bovendien zijn er op deze beurs edelstenen en boeken te vinden.

Je kunt gratis parkeren en de locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via dichtbij liggende uitvalswegen. Daarnaast is er de mogelijkheid iets te eten en drinken. De entreeprijs voor bezoekers is €4,99. Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen op deze beurs!

Liefdevolle groet, Het Spirituele Wonder.

LOCATIE
Sociaal Cultureel Centrum De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
Rosmalen, Noord-Brabant 5246 GA Nederland

Inloop:
11:00 - 17:00

E-mail:
info@hetspirituelewonder.nl
Evenement / Agenda delen: