Lezing “innerlijke vrijheid”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
09-05-2022
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Herken je dat ook dat je graag jouw eigen leven wilt leven? Wij zien vrijheid als het hoogste goed wat je als mens kunt bereiken. In deze dynamische tijd is het thema vrijheid zeer actueel, want we worden steeds weer én meer beperkt in onze vrijheid. Vaak zoeken we onze vrijheid in eerste instantie in de buitenwereld. Daar leven we onze expansiedrift uit, en dat is ook nodig. Toch zal deze expansiedrift ons nooit leiden naar ware vrijheid, of innerlijke vrijheid, want uiterlijke vrijheid is iets wezenlijk anders dan innerlijke vrijheid.

Tijdens deze lezing zal André met ons verkennen wat innerlijke vrijheid precies inhoudt. De vragen die je jezelf mag stellen zijn: is het mogelijk om volledig vanuit innerlijke vrijheid te leven? Doe ik dit al? En wanneer ik dit nog niet doe: wat heb ik dan te doen om dat wel te kunnen? Wat je je daarbij mag realiseren, is dat ieder mens zoekt naar bevestiging, erkenning en liefde. Allemaal zoeken we bewust of onbewust naar verlichting van de lasten in ons leven.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.
Evenement / Agenda delen: