Voorbij de schaamte (voor vrouwen)

Sandra Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
28-05-2022
13:00
Centrum voor Bezieling
Groningen
€40,-
ceremonie
workshop


In de afgelopen jaren hebben wij ervaren dat vrijwel alle vrouwen rondlopen met heel sterke gevoelens van schaamte en schuld. Gevoelens die heel diep geworteld zitten in het vrouw-zijn en die vaak al generaties of zelfs eeuwenlang worden overgedragen van moeder op dochter, enz. In deze tijd worden wij allemaal (mannen en vrouwen) uitgenodigd om naar onze kracht te groeien. Om ons vrij te maken van alles wat niet bij ons hoort, maar wat we nog wel steeds met ons meedragen.
Na ruim 3 jaar doorgeven van de Rite van de baarmoeder heeft Sandra deze workshop ontwikkeld waarin we als vrouwen vanuit een veilige en warme bedding samen onze grenzen verleggen en we ruimte maken voor wie we werkelijk zijn: krachtige, liefdevolle, zachte, wijze, unieke en ontvankelijke vrouwen.

Wanneer je interesse hebt, meld je dan tijdig aan. Ervaring leert dat de workshops snel volgeboekt zijn. Mocht je twijfelen of het iets voor je is, voel je dan vrij even contact met Sandra op te nemen. Er is ruimte voor 10 vrouwen per workshop.

Datum / tijd: 28 mei van 13.00-18.00 uur (daarna is er ruimte om samen te eten, potluck)

Locatie: Centrum voor Bezieling, Nieuwe Pekela

Informatie, opgave en contact: Sandra Wierenga-Joosten, joostensandra@hotmail.com, 06-29257095 of 1597-795034, www.centrumvoorbezieling.nl

Evenement / Agenda delen: