Upgrades voor je lichaam 21, 22 & 23 juni om 20u

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
21-06-2023
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 25,-


In het licht van de zomer Solstice van 2023 is er op 21, 22 en 23 juni elke avond een activatie speciaal voor je lichaam.
We ontvangen de energie van deze Solstice in ons lichaam, in alle organen, systemen, stromen en cellen. We richten ons op meer gezondheid, vitaliteit, fitheid, energie en bereiden ons lichaam voor om de frequentie-ophogingen die nog gaan komen met meer gemak te kunnen ontvangen, verwerken en dragen.

Deze activaties zijn bedoeld om je bewust te maken van je lichaam en de processen in jouw lijf. Daarbij wordt de samenwerking tussen ziel en lichaam naar een volgende laag in bewustzijn gebracht. Ook ga je de invloed en kracht van jouw aandacht, energie en bewustzijn op een nieuwe manier ervaren.

Meer over de inhoud van deze activaties wordt duidelijk tijdens mijn afstemmingen vooraf en zal ik delen via mijn nieuwsbrieven (https://leavandereem.nl/nieuwsbrief/)


Door dit 3 dagen achter elkaar te doen, kan de energie van de activaties steeds dieper werken.

Na elke activatie ontvang je een mail met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er deze dagen gebeurt en wordt aangeraakt.


NB Er is geen oordeel over ‘ziekte’ of gezondheid. Iedere ziel heeft zijn of haar eigen ontdekkingsreis en thema’s wat betreft gezondheid en je menselijke lichaam.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Woensdag 21 juni om 20 u
Donderdag 22 juni om 20 u
Vrijdag 23 juni om 20 u

Kan je niet elke keer op dit tijdstip, dan kan je de opname ook op een ander moment luisteren.

Je ontvangt 1 audio opname van ongeveer 30 minuten die jou bij elke activatie begeleidt. Tijdens de activatie ben ik helemaal aanwezig en begeleid en anker de energie voor het groepsveld. De verbinding is in energie (dus zonder internet).

Rondom de afstemmingen ontvang je mails met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er deze dagen gebeurt en wordt aangeraakt.

Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem of daarbij zachte achtergrondmuziek.

Ook na deze dagen kan je de audio opname nog zo vaak luisteren als je wil.

Meer info over mij of mijn werk:
www.leavandereem.nl

Evenement / Agenda delen: