Sound healing concert met cacaoceremonie

Winfried van der Veen
10-06-2023
20:00
Amsterdam - Houthavens / Haparandasteiger
Noord-Holland
€25
meditatie
muziek, zang en dans


Wees welkom bij dit fijne Sound Healing concert - met cacaoceremonie
Na je aankomst neem je rustig plaats op je yogamat. We beginnen dan met een fijne Cacaoceremonie. In Midden- en Zuid-Amerika is cacao al eeuwen een belangrijk plantmedicijn dat gebruikt wordt in ceremonies. Cacao opent je hart en helpt je je te verbinden met jezelf en anderen.

Vervolgens kun je je heerlijk laten meenemen door klankschalen, gong, didgeridoo, handpan en andere instrumenten. De klanken doen meer dan alleen je oren strelen. Omdat alles in het universum bestaat uit energie in trilling zul je kunnen merken hoe je lijf én je energieveld geraakt worden - en hoe dat je helpt om in contact met je eigen kracht te komen en verbinding te voelen met alles om je heen.

Je lichaam wordt gekoesterd door een micromassage op celniveau door de trillingen van de klanken. Je geest kan zich volledig ontspannen en je kunt wegzakken in een diepe trance waarin je op reis kunt gaan in jezelf en naar plekken waar je anders niet zo makkelijk komt. Je energie kan tot rust komen en de balans kan herstellen.

Voordelen van een klankmeditatie kunnen zijn:
-diepe ontspanning
-versterkt de verbinding met je essentie
-beter slapen
-het zelfhelend vermogen van je lichaam versterken
-vermindert stress en angsten
-laat je in een andere staat van bewustzijn komen


Na de klankmeditatie doen we een korte sharing voordat we onze ontspanning meenemen de avond in.
Evenement / Agenda delen: