Cacao ceremonie

Sabrina Silver Star
01-05-2022
14:00
Spiritueel centrum de regenboogslang, Haarlem
Noord-Holland
€ 27,50
ceremonie


In de Cacao ceremonie wordt je uitgenodigd contact te maken met je hart en je lichaam, en vergeten stukken te herontdekken.

De Cacao spirit is een zachte energie en een echte hartopener die je op een hele subtiele liefdevolle manier in staat stelt waar te nemen wat er in jou afspeelt. Door het drinken van Cacao kun je gemakkelijker afdalen van je hoofd naar je hart. Het versterkt het gevoel van verbinding met onszelf, elkaar en de omgeving.

De Cacao ceremonie

We starten de ceremonie met het opzetten van de ceremoniële ruimte. We openen de windrichtingen en nodigen de spirit van de Cacao uit waarna we onze persoonlijke intenties zetten. Daarna drinken we 42 gram van de heilzame cacao.

Dit is rauwe Cacao bereid met kruiden. Om de kracht van de Cacao spirit optimaal te gebruiken zullen we na het drinken van de Cacao een meditatie/ journey doen. Hierna wisselen we stilte en meditatie af en voelen we gezamenlijk waar de behoefte ligt en kunnen daarop ingaan, dit kan zijn mantra zingen, dansen of gewoon stil zijn.

Ceremoniële Cacao

Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van ‘ceremoniële cacao’. Dit is cacao van een hoge kwaliteit die met grote zorg en intentie (om gebruikt te worden voor ceremonie) is geteeld, behandeld en verwerkt. Ceremoniële cacao bezit nog alle voedingsstoffen in tegenstelling tot ‘normale’ bewerkte cacao.

Evenement / Agenda delen: