Authentieke Inca Workshop Chaskas: Een Reis naar de Sterren

NaarJeLevenspad
03-06-2023
10:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€125,-
nieuwe-aarde
workshop


Zeer vereerd zijn we dat Inca Paqo's Don Alejandro en zijn zoon Don Justo uit Peru op bezoek zijn in Bad Nieuweschans

Op zaterdag 3 juni aanstaande geven zij de workshop Chaskas bij NaarJeLevenspad in Bad Nieuweschans.

Don Alejandro en, in zijn voetsporen, zijn zoon Don Justo Apaza Machacca uit Quico zijn de laatste afstammelingen van de Inca`s, een bijzondere lineage van Paqo's (sjamanen, healers) hoog in de Andes in Peru.

Zij reizen over de wereld om hun bijzondere cosmo-visie aan ons over te dragen en zo ook komen zij in deze workshop hun bijzondere wijsheid en kennis met ons delen van Mama Chaska.

Chaska betekent ster en je leert deze dag over de sterren en sterrenconstellaties waar de Paqo's mee werken. Dit zijn onder andere Mama Qoto (Pleiaden), Paya Chaska (Venus), Chisin Chaska (zusje van Venus), Machaqway (de Slang), Passion Cruz en Lluthu Cruz, Llama Njawi (Oog van de Lama), Baby Llama en Atoq (Vos).

Wanneer je weet welke energie een Ster heeft, kun je deze aanroepen in je Meditaties, bij een Heling, Despacho Ceremonie of Soul Retrieval.

Naast het delen van deze wijsheid, neemt Don Alejandro ons mee in een meditatie om ons te verbinden met Mama Chaska. De Paqo’s zijn meester in het geven van visioenen en beelden, die jou mooie inzichten kunnen geven voor heling en het vervolg van jouw pad. Tijdens de workshop kunnen de Paqo’s je adviseren en verder helpen met hun nzichten over deze beelden en visioenen.

In een Despacho Ceremonie zullen onze wensen en offers voor Heling gebracht worden in de Kintus (gebedsblaadjes).

Wanneer deze aan de Chaskas wordt geofferd, halen de Paqos de Blessing en het Licht van de Sterren op uit het Vuur en ontvang je de Bendicion, de Zegening, van Mama Chaska.

Datum : Zaterdag 3 Juni 2023
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Bijdrage: 125 euro per persoon, wat een donatie is voor het levensonderhoud van het Quero-dorp waar de Paqo's vandaan komen.

Voor de lunch doen we een podluck, waarin we de deelnemers uitnodigen allemaal iets mee te nemen, zodat we een tafel vol krijgen met lekkers, waar iedereen van kan genieten. Wij zorgen voor een pan met (vegetarische) soep.

Aanmelden via Ruby : Ruby@naarjelevenspad.nl
Evenement / Agenda delen: