Klankreis met geleide meditatie

Klankresonantie Zwolle
16-06-2023
19:30
Theodorakapel, Zwolle
Overijssel
€25
meditatie


Voor dit maandelijkse klankschaal concert is de speciale gast Myrjan Vroom (trainer, intuïtief coach, spreker, heler, www.myrjan.nl). Myrjan zal een geleide meditatie verzorgen waarbij Gerrit met klank zal ondersteunen
🌟 Ontdek je Innerlijke Zelf met Myrjan en Gerrit 🌟

Ben je klaar om een transformerende reis van zelfontdekking te ervaren? Maak kennis met Myrjan, een begenadigde coach en inspirator die de gave bezit om snel tot de kern van jouw zijn te komen. Met haar expertise en intuïtie begeleidt ze je naar jouw ware essentie.

Myrjan werkt vanuit de universele bron en brengt je naar je innerlijke zelf, daar waar je beseft dat je niet slechts je gedachten, lichaam of emoties bent. Het is een diepgaande verbinding met jezelf, een ruimte waar antwoorden, inzichten en diepe sereniteit op je wachten. Vele mensen hebben al de positieve impact van Myrjans begeleiding ervaren, zowel in hun werk als privéleven.

Nu is het jouw beurt om te ontdekken wat er zich ontvouwt tijdens deze krachtige geleide meditatie. Sluit je aan in een ontspannen en veilige omgeving, waar je een verschuiving naar positiviteit kunt ervaren en waardevolle helderheid kunt verkrijgen. Mis deze kans niet om je innerlijke potentieel te ontdekken en het pad van zelfbewustzijn te omarmen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze ongelooflijke reis met Myrjan en Gerrit. Reserveer vandaag nog jouw plek en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een werkelijk transformerende ervaring.

Aanmelden via email Klankresonantie noodzakelijk!

Gratis thee, mineraalwater en wat lekkers staan voor je klaar zoveel voor als na het event.
Inloop vanaf 19.30 uur. Deuren sluiten om 19.45 uur. Daarna is entree helaas niet meer mogelijk om de meditatie niet te verstoren.#Zelfontdekking #GeleideMeditatie #Transformatie #PositieveVerschuiving #InnerlijkeRust
Evenement / Agenda delen: