Ecstatic Dance meets Tantra: DJ Ix the Jaguar + Toermalijn Peters

Ecstatic dance Breda
26-05-2023
19:15
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€ 26,50
groepskorting
muziek, zang en dans
workshop


Een Ecstatic Dance Breda Special met een vleugje tantra.

★ Ix the Jaguar ★ is een in Nederland geboren DJ en Kundalini yoga instructor die al geruime tijd in Roemenië woont. Al sinds hij klein is, is hij volledig in de ban van muziek en geluid. Met heel zijn hart en ziel geeft hij hier uitdrukking aan. Creëren van dans en andere vormen van expressie en beweging aanjagen door zijn muziek is wat hij het liefst doet.
Ecstatic Dance is voor hem in eerste plaats een heilige ceremonie waarin hij je uitnodigt om jezelf helemaal te laten zien en te dansen. Laat jezelf meenemen op een reis met jezelf om in een diepere staat van verbinding te komen, waarin je je volledig kunt overgeven en speels en vrij kunt voelen. Door Tribal beats, elektronische muziek, wereldmuziek, funky ritmes en verrassende elementen.
Daarnaast maakt hij graag energetische mixen, waarbij hij Solfeggio-frequenties*) gebruikt om het lichaam, de geest en de ziel aan te raken.
*) Solfeggio-frequenties zijn een reeks specifieke frequenties die traditioneel werden gebruikt in de westerse muziektheorie. Ze werden later opnieuw ontdekt en tegenwoordig worden ze vaak gebruikt als een hulpmiddel bij meditatie, ontspanning en genezing.
Elke frequentie wordt geassocieerd met een specifiek doel, zoals het oplossen van schuldgevoelens (396 Hz), het ongedaan maken van negatieve energie (417 Hz), het herstellen van DNA (528 Hz), het bevorderen van harmonie en liefde (639 Hz), het stimuleren van creativiteit en intuïtie (741 Hz) en het herstellen van spirituele verbinding (852 Hz).

★ Toermalijn Peters ★ verraste ons medio maart met een uitverkocht huis, toen zij als inleiding bij de Nachtpapegaai een introductie in Tantric Polarity Dans bracht.
De workshop van deze avond – details volgen - mag je zien als een veilige aanloop naar Ecstatic Dance met een tantrisch tintje. Toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie misschien wel wat nieuwsgierig is, maar geen ervaring met tantra heeft.
Als lichaamsgericht therapeut brengt Toermalijn graag mensen in connectie met zichzelf en met elkaar.
Ze gebruikt het lichaam als poort naar de ziel via onder andere Yoga, dans, Tantra, voeding en
heling om jezelf te bevrijden en terug te komen naar jouw ware essentie.

Voordelige duo-tickets (beperkt beschikbaar)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/256501376739076
Evenement / Agenda delen: