Ochtend Zweethut Ceremonie 28 & 29 juli | Aloha Lokahi

Welcome Home Bewustzijnscentrum
28-07-2023
19:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€150
naar draagkracht
ceremonie
muziek, zang en dans


Tijdens deze ceremonie gaan we vroeg in de ochtend de Zweethut in! Een prachtige en bewuste beleving van de magie van de ochtend.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 28 juli komen we om 19.00u samen. Deze avond zullen we rondom het kampvuur een krachtige sharing en vuurceremonie houden waarbij o.a. een aantal liederen gezongen worden.

We zullen de zweethut samen gereed maken voordat we de nacht in gaan. Om 04.00u wordt het vuur aangestoken, je kan hier al bij zijn en andere wordt je rond 06.30u wakker gemaakt om vervolgens meteen de zweethut in te gaan. We gaan 4 of 5 rondes doen. Dat betekent dat we tot ongeveer 11.00u in ceremonie zijn.

Na de ceremonie zullen we met elkaar een maaltijd nuttigen en onze ervaring delen. We breken samen de hut weer af en rond 13.00u zijn we klaar.

Wat is een Zweethut Ceremonie?

De ronde hut, gemaakt van takken met hierover dekens, staat symbool voor de baarmoeder van de aarde. Hier kruip je – samen met een groep – in voor een innerlijke reis, begeleid door onze prachtige ‘reisleiders’. Een vuurdrager zorgt ervoor dat gloeiend hete stenen naar binnen worden gebracht, die zorgen voor extreme hitte in de afgesloten, pikdonkere hut.

De zweethut is een oeroud ritueel om ons te verbinden met moeder aarde en de spirituele wereld. Het is een detox op alle niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. De hut is een krachtplek om jezelf te ontmoeten, te openen en te verbinden met prachtige medemensen.

De rode draad tijdens een zweethutceremonie zijn de hete stenen, het water dat erop wordt gegoten, en jij. Hierbij komen ingrediënten als reiniging, drum, zang, wijsheid, stilte, loslaten en liefdevol samenzijn. Maar het gaat in een zweethut vooral om jou.

Een Zweethut-dag bij Welcome Home is gemoedelijk, licht én diepgaand…naar de kern van je bestaan.

We creëren hiervoor deze dag een krachtig en liefdevol veld en een veilige bedding om JeZelf te Zijn, te voelen, te ervaren en omarmen.

Wat dien je mee te brengen?

Eigen beddengoed, anders kan je dat er extra bij boeken

Er is fruit, thee en water aanwezig en vegetarische maaltijden worden verzorgd.

Daarnaast heb je een handdoek nodig en eventueel als je het fijn vindt een badjas/sarong/kimono.

E komo mai (wees welkom)
Evenement / Agenda delen: