Het Ritme van de Drum

Cocky van Dam
04-11-2023
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=


Het ritme van de Drum
Op zaterdag 4 november 2023.

Al jaren begeleid ik, Cocky van Dam, mensen en werk ik samen met diverse gidsen/spirits mee aan het verhogen/versterken van het licht op aarde. Dit laatste doe ik via reizen (over de gehele aarde), lezingen en workshops. Tijdens deze reizen ben ik steeds intenser in contact gekomen met de Yin energie. Door mijn eigen wonden te helen, werd deze energie meer en meer hersteld. Hierdoor werd het contact met de kracht van de Grote Moeder in mij wakker. Deze krachtige vrouwen energie, van de Moeder, liet mij voelen en ervaren dat ze een ritme vertegenwoordigd. Dit ritme, van de Grote Moeder, is haar Bewustzijn, is het Goddelijke. Samen met de gidsen/spirits, ben ik de afgelopen 17 jaar, o.a. via de Drum, hierin begeleid om dit ritme ten gehore te brengen en doen her-inneren in de mens en op plekken.

Tijdens deze reizen draag ik, samen met andere licht medewerkers, bij aan het versterken van het aardse - en kosmische raster rondom en in de Aarde. Elke licht medewerker/ster doet dit op haar/zijn unieke manier, zo ook ik. Als ik de uitnodiging voel van een plek dan reis ik daarnaartoe en stem mij af op dit ritme en de energie komt in beweging. Doordat het in beweging komt vindt er een connectie plaats. Dit is in een notendop wat er gebeurd. Zo was de drum ook weer mee op een reis, Lapland het land van de Sami's (zie reisverslag in mijn blog). Op deze reis heeft de Drum oer oude coderingen opgehaald.

Deze dag wordt via de drum begeleid om dit ritme te voelen en te bekrachtigen. Voelt u de calling om "dit ritme" te ervaren? én indien u zelf een drum heeft neem deze gerust mee om gezamenlijk ook het ritme in - en rondom de rasters van de Aarde met de Drum's te bekrachtigen. Dit gezamenlijk doen is niet even maar op de drum slaan. Samen met de spirits zal het ritme zorgvuldig stap voor stap, in gezamenlijke afstemming, worden begeleiden. U hoeft geen drum te hebben om aan deze dag deel te kunnen nemen. Inschrijven klik hier.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren via het ritme van de drum:
- Heling via de drum van wonden waardoor,
- activeren van uw eigen sleutels/coderingen plaats vindt.
- Het ritme in - en rondom de rasters van de Aarde mede bekrachtigen met of zonder uw eigen drum.
- En wat zich aandient in aansluiting met het bewustzijn van Moeder Aarde.

Datum: zaterdag 4 november 2023
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 82,=. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Lunch zelf meenemen.
Maximaal aantal deelnemers is 10 personen.

De deelname is pas definitief na de aanbetaling van € 41,=, wat tevens ook direct uw inschrijving is. Dit is alleen mogelijk via de website zelf van Centrum-Nautilus.

Deze dag, die georganiseerd wordt door Cocky van Dam, is een schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.
Evenement / Agenda delen: