Buitenaards leven – waar zoeken we naar?

Saskia Bosman
16-12-2023
14:00
Het Gezonder Alternatief, Alkmaar
Noord-Holland
€10
nieuwe wetenschap


Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog


Is er leven elders in het heelal? De astrobiologie zoekt naar buitenaards leven en naar de geschikte omstandigheden ervoor. Dit gebeurt zowel in ons zonnestelsel als erbuiten. De meeste astrobiologen gaan uit van levensvormen zoals we die op aarde kennen. Zijn totaal andere levensvormen ook mogelijk? Hoe kunnen we die herkennen? Zijn ze al op de Aarde terecht gekomen? Hoe staat het met de zoektocht naar intelligent buitenaards leven? Hoe communiceren ze? Met technologie? Telepathisch? Met Lichttaal?
Deze lezing gaat ook over vreemde microben, gevonden in de ruimte, ‘aliens’ (andere intelligente levensvormen) op Aarde, in het heelal, in andere dimensies en op andere tijdlijnen. Verder over kunstmatige intelligentie, het heelal als een mogelijk super computerprogramma (Matrix), waarin we leven versus kosmisch bewustzijn, liefde en dimensies voorbij ruimte en tijd. Het gaat ook over vermeende contacten van oude culturen en van hedendaagse regeringen met buitenaardsen en over geheime ruimtevaart, evenals pogingen van burgers om in contact te komen met buitenaardsen (extraterrestrials) en met wezens van voorbij onze ruimte-tijd dimensies (ultraterrestrials).

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Datum, tijd: zaterdag 16 december 2023, 14:00-17:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur, mogelijke uitloop tot 17:30 uur).

Lokatie: Centrum voor Spiritualiteit en Gezondheid “Het Gezonder Alternatief”, Koedijkerstraat 32 A, 1823 CR Alkmaar (wijk Overstad), http://www.ibelief.nl/

Deelnameprijs per persoon: € 10,- per persoon, contant en gepast bij aankomst. Deze is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wel van tevoren aanmelden.

Aanmelden bij Ton van der Leeden, tonyvan@xs4all.nl
Evenement / Agenda delen: