Cyclus Familieopstellingen Sittard

Praktijk VormBalans
29-04-2022
18:30
Land van Gulick
Limburg
€20,00
workshop


Cyclus Familieopstellingen te Sittard
Engelenkampstraat 23
6131 JD Sittard
Nederland
KOSTEN:20,- Euro
CONTACT: Hans Strack 0620643750

LET OP! Voor deelname aan een Familieopstelling is GEEN speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig.
Vanwege het maximale aantal deelnemers van 16 mensen en de vaak grote belangstelling voor deze avonden is het belangrijk op tijd in te schrijven.

Het komt geregeld voor dat er een wachtlijst is. Hiernaast gebeurt het ook dat mensen vanwege omstandigheden kort van te voren afzeggen. Laat je dus niet weerhouden om in te schrijven als je ziet dat er een wachtlijst. Deelnemers die bovenaan op de wachtlijst staan komen eerst in aanmerking als er annuleringen zijn en, als je dat wenst, ben je bij de eerstkomende opstelling dan wel van de partij.

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:

Hier kun je zien op welke datum nog plaats is voor representanten en/of vraagstellers

– 28 januari 2022 Nog plaats voor : volgeboekt
– 25 februari 2022 (wachtlijst)
– 25 maart 2022 Nog plaats voor 2 representanten (wachtlijst voor vraagsteller)
– 8 april 2022 Nog plaats voor 4 representanten (Let op: deze opstelling is in Maastricht en niet in Sittard)
– 29 april 2022 Nog plaats voor representanten (wachtlijst voor vraagsteller)
– 27 mei 2022 Nog plaats voor representanten (wachtlijst voor vraagsteller)

LET OP “De therapeutische Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond van 18.30 (ipv 19.30) uur tot ca. 22.30 uur”

Beste mensen,

Gaan de opstellingen onverhoopt niet door krijg je uiteraard jouw vooruitbetaald bedrag geheel vergoed.

Wil je als vraagsteller deelnemen aan een therapeutische familieopstelling laat het mij dan via mail weten.

Op alle avonden zullen wij indien de tijd het toelaat ook een opstelling doen met het nieuwe Familieopstellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor de activiteiten waar je op de wachtlijst staat geldt dat persoonlijk contact met je wordt opgenomen als iemand van de deelnemers zich afmeldt. De datum (en tijdstip) dat jij je hebt aangemeld, bepaalt jouw plaats op de wachtlijst. Ook kun je, als je op deze wachtlijst staat en je dit wenst, voorrang krijgen bij de volgende activiteit waarop je had ingeschreven.

De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 16 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende workshop avond.

De kosten van de workshop Familieopstellingen voor representanten bedragen 20 euro per avond. Wil je als vraagsteller aanwezig zijn bedragen de kosten 80 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je voor deze workshop Familieopstellingen ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam van Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Om de tijd zo optimaal mogelijk te benutten, geef ik tijdens de workshop avond zelf geen toelichting meer op wat opstellingen inhouden. Voor meer informatie kun je op de website kijken.

Privé opstellingen:

Het komt steeds vaker voor dat mensen vanwege privacy of het zelf graag willen beslissen op welke dag en tijd de opstelling plaats heeft. Het is mogelijk een Familieopstelling of een Organisatieopstelling op een door jou gekozen dag en tijd te plannen. In onderling overleg stellen wij de datum en het tijdstip vast. Ik zorg voor dat er voldoende representanten aanwezig zijn. De kosten voor een privé zijn afhankelijk van wat je wensen zijn betreffende plaats, aantal representanten enz.

Eventuele vragen kun je, via mail, telefoon, voor aanvang of tijdens de pauze stellen.

Ik hoop jullie te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Hans Strack
Evenement / Agenda delen: