Healing concert – Loes Swinkels

Loes Swinkels
02-06-2023
19:30
Mariakapel Coudewater-Rosmalen
Noord-Brabant
zie event
healing
muziek, zang en dans


Je bent van Harte uitgenodigd om te komen genieten van deze mooie plek, een warm welkom, pure klanken en helende songs. Een moment helemaal voor jezelf, om thuis te komen, te ontspannen en opladen in liefdevolle energie. Een avond waarbij je even helemaal niets hoeft.. Je mag lekker achterover leunen en genieten.

Deze Mariakapel is een plek waar ik al meerdere keren heb gespeeld en waar de energie en akoestiek telkens zo magisch is! Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om je deze avond echt iets moois te laten ervaren.

Ik speel een solo concert op gitaar.. Puur en dichtbij.
Ik deel liedjes, wijsheid en reisverhalen.. Van mijn hart naar jouw hart..

Je bent heel welkom ♡

Ervaringen vorig concert;
* “Wat een magische ervaring. Loes zingt niet alleen prachtig maar maakt er een ervaring van die je tot je ziel raakt. Onwijs genoten! Dankjewel 💖”

* “De plek was fijn, de verwelkoming warm, de hapjes en drankjes super goed verzorgd. de muziek was prachtig en heel diep voelbaar. Dankjewel Loes!!!”

* “Heerlijke ontvangst met thee en heerlijkheden! Loes was persoonlijk, lief en zong prachtig. Regelmatig een traantje weggepinkt! Schitterende, sfeervolle omgeving met veel kaarslicht en bloemen in een prachtig kerkje.”

Over Loes:
Het is Loes haar missie om bedding te geven aan heling, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Healing Concerts, Ceremonies, Systemisch Werk en Natuurcoaching. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte. De muziek die Loes deelt, raakt op zielsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. Loes is o.a. bekend van de liedjes Free Spirit en Goddess. In haar muziek laat ze zich inspireren door haar spirituele diepte, de natuur, gemaakte wereldreizen en het leven zelf.
www.loesswinkels.com

Mariakapel Coudewater
Berlicumseweg 8
5248 NT
Rosmalen
Evenement / Agenda delen: