De Lichtkerk: ‘Moments With Source’

De Lichtkerk
21-05-2023
08:00
Mariakapel Coudewater-Rosmalen
Noord-Brabant
€11
healing
muziek, zang en dans


Tijdens Moments with Source van de Lichtkerk ont-moeten we elkaar en vertellen we verhalen op vele creatieve manieren; door onder andere zang, dans, voordrachten, beeld en in stilte samen zijn.

Wat je gelooft is essentieel. Vele religieuze teksten bevatten prachtige symboliek en krachtige metaforen die wijzen naar het licht in onszelf. Laten we elkaar daarom verhalen vertellen. Verhalen vol wijze, liefdevolle levenslessen, vol inzichten, worstelingen en emoties, maar vooral ook verhalen vol levenswijsheden en verlichting.

Ons doel is ons te verlichten van alle zwaarte die ons hart verduistert. Als wij ons hart vullen met zelfliefde, dan zal ons energieveld zich vullen met dit universele licht. Door onszelf met licht te voeden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, kan letterlijk en figuurlijk het licht door onze aderen stromen. Op basis van deze helende werking van het Licht willen wij ook onze samenleving met in al haar facetten voeden.

De dames Yora en Anouk, bij sommigen al bekend als May & June, zullen voor de muzikale aankleding zorgen. En voor de rest laten we vooral die dag ontstaan wat er mag zijn rondom het thema: Mei-mij-zelfliefde.


Praktische informatie
Aanmelden graag via info@lichtkerk.nl
Donaties vanaf € 11,00 per persoon & € 5,00 per kind
Voor wat drinken en lekkers te eten zorgen wij.
Vrienden, familie en kinderen zijn van harte welkom.
Evenement / Agenda delen: