St. Verecundus verzorgt op Vrijdag 12 Mei een avond met Ed van Roosmalen met Foto’s Overledenen

Ed van Roosmalen
12-05-2023
19:45
Zichtenburg
Zuid-Holland
€ 7


Beste Bezoekers, op Vrijdag 12 Mei verzorgt Ed van Roosmalen een avond met Foto's van Overledenen. Ed is intussen meer dan 34 jaar actief in het Spirituele werk, en wordt begeleid door Anthony, zijn Gids.

Het blijft bijzonder wat er uit een foto mag komen, maar ik verzeker U, als U dit nog nooit heeft meegemaakt, dan zou ik deze avond Niet overslaan!! Wij verwachten een Grote Drukte, dus reserveer op tijd, want Vol = Vol!!

Als U komt, neem een foto mee in een lijstje, niet groter dan 10x15cm. UITSLUITEND ORIGINELE FOTO'S, DUS GEEN FOTO'S UIT DE TELEFOON.

U mag ook een Foto zonder lijstje neerleggen, maar het moet een Originele Foto zijn op Fotopapier.

Een foto uitgeprint op Gewoon papier wordt NIET geaccepteerd! Alleen een Goede en Kwalitatief Hoogwaardige foto mag U neerleggen. Heeft U de mogelijkheden niet, schrijf dan alleen de NAAM op een papiertje, verkrijgbaar bij de kassa. Ook aan de hand van de naam komt er veel informatie, maar het is een Foto Avond....UITSLUITEND OVERLEDEN PERSONEN!!

LOCATIE
Verecundus Nieuw Licht Zaal open: 19.15 uur, eerder niet. Start avond: 19.45 exact. Einde avond: 22.00 uur

Kerketuinenweg 20A

2544CW Den Haag

Reserveer op: 06 49342994. Uitsluitend Whatsapp! Stuur bericht aantal plaatsen, max 3, uw voor en achternaam. U krijgt per omgaande een bericht terug. ER IS GEEN VRIJE INLOOP, DUS NAAR DE RUIMTE KOMEN ZONDER RESERVERING HEEFT GEEN ZIN.
Evenement / Agenda delen: