One Day Retreat Open Heart, Mind, Soul

Praktijk de Stroming
27-05-2023
09:00
Tiel
Gelderland
€44
retreat


Ik organiseer deze dag een one-day retreat in een prachtige sfeervolle ruimte in Tiel. Een dag in het teken van ‘Open heart, Mind & Soul’. De dag begint met yin-yoga gevolgd door een stembevrijding workshop. Deze worden gegeven door Suus Hessling en Eveline Duermeijer, echt twee kanjers op het gebied van resp. yoga en stembevrijding.

In de middag geef ik een cacao ceremonie en dan heb ik Elias Widukind uitgenodigd. Hij speelt bezield gitaar en zingt vanuit hart de meest prachtige liedjes en mantra’s waarnaar we kunnen luisteren of die we mee kunnen zingen. De dag sluiten we af met een vrije dans, waar je de muziek helemaal door je heen kan laten gaan en je lichaam op jouw eigen wijze kan laten bewegen.

De doterra oliën spelen deze dag ook een grote rol, ook doterra bestaat dit jaar 15 jaar en kan natuurlijk niet ontbreken op zo’n dag.

Naast dit heerlijke programma heb ik nog een aantal masseurs gevonden, die klaar staan om je te masseren voglens de AromaTouch Massage methode. En ik heb natuurlijk nog een verrassing op die dag, die ik niet ga verklappen.

Voor de hele dag betaal je slechts €44. Zou je een massage van 1 uur willen ontvangen van één van de masseurs dan betaal je hiervoor nog €44 extra. in de winkel op mijn website kan je tickets reserveren voor de One-day Retreat en voor de aanvullende massage.

Vanaf 9.00 – 9.30 uur kan je binnenkomen en staat er een heerlijk kopje thee of koffie klaar met iets lekkers. We starten om 9.30 uur met de opening en we eindigen de dag om 17.00 uur. De lunch wordt verzorgd en er is keuze voldoende voor mensen met wensen op het gebied van glutenvrij, lactosevrij en vegan.
Evenement / Agenda delen: